کد خبر: 3316931
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸

فعالیت‌های قرآنی سپاه ثارالله(ع) شیراز در ماه رمضان آغاز شد/ برپایی جلسات مستمر تفسیر

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، مراسم افتتاحیه برنامه‌های قرآنی سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز در محل این ناحیه از سپاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، مراسم افتتاحیه برنامه‌های قرآنی سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز امروز، 31 خرداد‌ماه در محل این ناحیه از سپاه برگزار شد.
حجت‌الاسلام علمدار شریفی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز در این مراسم گفت: رمضان، ماه مغفرت و رحمت الهی است تا انسان بتواند بار دیگر در مقابل پروردگار به تزکیه نفس بپردازد.
وی افزود: در حدیثی پیامبر اکرم(ص) سفارش کرده است کسانی که شش عمل در این ماه انجام دهند به پاداش الهی می‌رسند؛ نخست اینکه دینش را حفظ کند دوم خودش را از گناه و منکرات دور نگه دارد، سوم صله رحم انجام دهد و در حد توان به فقرا کمک کند چهارم همسایه‌اش را اذیت نکند و پنجم حقوق مردم رعایت کرده و ششم زبانش را کنترل کند.
شریفی همچنین، به برکات این ماه اشاره کرد و گفت: گسترش معروفات و خودباوری انسان از برکات این ماه است ضمن ایکه عزم و اراده انسان دراین ماه رقم خورده تا در ماه‌های دیگر در مسائل زندگی به خدای متعال تکیه کند و در برابر سختی‌ها به او توکل کند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه‌های قرآنی این ناحیه از سپاه گفت: برنامه‌های قرانی ماه رمضان در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز شامل تفسیر سوره تغابن در روزهای زوج با تدریس حجت‌الاسلام دانش معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی فارس و روزهای یکشنبه و سه‌شنبه کلاس اخلاق و روزهای پنجشنبه محفل انس با قرآن کریم با شرکت رده‌های سپاه در شیراز است که این محافل نورانی در حرم امامزادگان شیراز برگزار خواهد شد.
بنابراین گزارش، اسماعیل محبی‌پور، فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز نیز در این مراسم گفت: ماه مهمانی خدا فرصتی در اختیار بشر قرار گرفته تا به ذخیره‌سازی معنوی و الگوگیری از فیوضات الهی در ماه‌های دیگر بپردازد.
وی اظهار کرد: توجه به خوبی‌ها و یادآوری معروفات در  جامعه رسالت یک انسان روزه‌دار است تا در جامعه اسلامی گرفتار منکرات نشویم.
محبی‌پور همچنین، بر لزوم حفظ شعائر الهی در این ماه تأکید کرد و گفت: تذکر لسانی روزه‌دار معروفات را در جامعه ساری و جاری می‌کند تا شاهد هنجارشکنی نباشیم.

captcha