کد خبر: 3320175
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۵
ثابت خبر داد:

نمایش ۳۵۰ اثر از ۶ رشته در بخش هنری نمایشگاه قرآن/ برپایی کارگاه‌های هنری در گذر فرهنگ قرآنی

گروه هنر: بیش از ۲هزار اثر در ۶ رشته هنری با انتشار فراخوان مسابقه بخش هنری به دبیرخانه ارسال شد که از این میان طی یک داوری اولیه ۳۵۰ اثر منتخب و در فضای نگارخانه‌ای بخش هنری در معرض دید عموم علاقه‌مندان قرار گرفته‌اند.

علی ثابت، دبیر بخش هنری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: این بخش در طبقه فوقانی ساختمان مرکزی باغ کتاب قرار دارد و شامل دو قسمت است، یکی  تحت عنوان نمایش 114 اثر از هنرمندان پیشکسوت قرآنی و دیگری تحت عنوان مسابقه و رقابتی که در این قسمت فراخوان در 6 رشته هنرهای تجسمی منتشر و از هنرمندان درخواست کردیم تا آثار خود را برای ارزیابی  ارسال کنند.
وی ادامه داد: خوشنویسی، هنرهای سنتی، عکاسی، نقاشی و نقاشی‌خط، تصویرگری و هنرهای حجمی از جمله رشته‌هایی بودند که در قالب فراخوان مسابقه آنها در این دوره از نمایشگاه برگزار شد و در مهلت تعیین شده فراخوان، دبیرخانه این بخش بیش از دوهزار اثر در تمامی 6 رشته را دریافت کرد.
ثابت تصریح کرد: در داوری اولیه حدود 350 اثر از میان دوهزار اثر رسیده به دبیرخانه برای نمایش در فضای نگارخانه‌ای بخش هنری انتخاب شدند که هم‌اکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار دارد و مقرر شده است تا طی داوری نهایی، آثار برگزیده معرفی و در مراسم اختتامیه این دوره از نمایشگاه از آنها با اهدای لوح تقدیر و جایزه قدردانی شود.
دبیر بخش هنری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در پاسخ به این پرسش ایکنا که چرا برخی از آثار به نمایش درآمده در این بخش به ویژه در رشته عکاسی فاقد اتیکت مشخصات است گفت: روز اول که عملاً برای سامان بخشی به این بخش دیر رسیدیم اما از روز دوم تمام تلاش من و همکارانم بر آن است که با جانمایی مناسب آثار، نسبت به نصب اتیکت مشخصات هر اثر اقدام کنیم.
وی در پاسخ به پرسش دیگر ایکنا که چرا در فضای مناسب ایجاد شده برای بخش هنری شاهد برپایی کارگاه‌های هنری برای علاقه مندان نیستیم گفت: کارگاه‌های هنری در تمامی رشته‌ها امسال بسیار پرشورتر از قبل پیگیری می شود با این تفاوت که این کارگاه ها در فضای باز نمایشگاه و در مکانی که به نام گذر فرهنگ قرآنی ایجاد شده است در حال برگزاری است.
ثابت در پایان گفت: علاقه‌مندان به روند پدیدآمدن یک اثر هنری قرآنی می توانند با مراجعه به این بخش در جریان زنده کار هنرمندان در هر یک از رشته‌ها قرار گیرند ضمن آنکه با نظارت و هدایت هنرمندان مستقر در این بخش، حتی این امکان وجود دارد که بازدیدکنندگان خود نیز دست به خلق اثر هنری بزنند.

captcha