کد خبر: 3320868
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
جعفری راد:

۲۵۰۰ مسجد مجری طرح تلاوت نور در سیستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دبیرخانه کانو‌ن‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: طرح قرآنی تلاوت نور از ماندگارترین طرح‌های کانون‌های مساجد در ماه رمضان است که امسال ۲۵۰۰ مسجد مجری این طرح در سیستان و بلوچستان هستند.

حجت الاسلام هادی جعفری راد، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: طرح قرآنی تلاوت نور از ماندگارترین طرح‌های کانون های مساجد در ماه رمضان است که امسال 2500 مسجد مجری این طرح در سیستان و بلوچستان هستند.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان بیان کرد: این طرح با هدف آشنایی بیشتر مردم با قرآن کریم و استفاده از رهنمودها و تعالیم والای این کتاب ارزشمند در زندگی آنان برگزار می‌شود.
وی گفت: در طرح قرآنی تلاوت نور، هر روز قبل یا بعد از نماز مغرب و عشاء یک صفحه از قرآن کریم در مساجد تلاوت می‌شود و سپس یکی از آیات نیز توسط کارشناسان دینی تفسیر می‌شود. این طرح در استان همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود و خوشبختانه علاقه مندان زیادی از جمله نوجوانان و جوانان جذب و در این طرح شرکت کردند.

captcha