کد خبر: 3323018
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸

اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان شمالی «تدبر در قرآن» را بررسی کرد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان شمالی، به‌منظور فراگیر شدن فرهنگ تدبر در قرآن، به بررسی این موضوع پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اتحادیه مؤسسات قرآنی استان خراسان شمالی، نشست علمی با موضوع تدبر در آیات قرآن کریم را با حضور استاد آهنگ برگزار کرد که در این نشست اهمٌیت تدبر و شیوه‌های تدبر در آیات قرآن کریم را برسی شد و تدبر را لازمه قرائت قرآن مطرح شد و آثاری از بزرگان قرآنی در باب تدبر به قرآن‌آموزان و علاقه‌مندان معرفی شد.

همچنین موضوع «قرآن و هنر» با حضور استاد مرجانی در روز جمعه، 12  تیرماه بررسی شد که ایشان منظور از هنر در قرآن را نحوه تجلی ظهور جلوه‌های هنری در کلام خدا دانست و انواع گفتمان هنری را مورد بررسی قرار داد.

در ادامه این جلسه که با حضور علاقه‌مندان برگزار شد، مرجانی، گفتمان هنر مکتبی یا متعهد را با سایر مکاتب در تعالی وجود مطرح کرد که انسان را به‌سوی کمال سوق می‌دهد، زیرا قول، فعل و تقریر انسان کامل از نمونه‌های هنر در قرآن‌ کریم است و انسان کامل برابر است با تمام حقیقت قرآن مجید.

در انتهای این جلسات پرسش‌هایی در باب موضوع مطرح شد که به 3 نفر از شرکت‌کنندگان که پاسخ درست دادند، هدایایی اهدا شد.

captcha