کد خبر: 3323034
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶
زینی‌وند تأکید کرد:

ضرورت ورود فرماندهان بسیج ادارات در فعالیت‌های جهادی

گروه اجتماعی: مسئول بسیج ادارات لرستان با اشاره به این‌که بخشی از کارهای فرهنگی را باید متولیان فرهنگ کمک کنند، گفت: فرماندهان بسیج ادارت و سازمان‌ها نیز باید در بحث فعالیت‌های جهادی ورود پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از لرستان، کریم زینی‌وند، مسئول بسیج ادارات لرستان، شنبه، سیزدهم تیرماه در جلسه ستاد پشتیبانی از اردوهای جهادی، هجرت و شورای قرارگاه جهاد اقتصادی لرستان که در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: کاهش نرخ بیکاری در استان ما جای تشکر دارد.
وی با اشاره به این‌که کارهای جهادی با دو رویکرد فرهنگی و اقتصادی انجام می‌شوند، افزود: رویکرد اقتصادی آن  به‌خوبی مورد بحث قرار گرفته است ولی در مورد رویکرد فرهنگی آن بحث چندانی نشده است.
زینی‌وند، بیان کرد: زمانی‌که یک اردوی جهادی برگزار می‌کنیم دانشجو یا نیروی اعزامی با رویکرد تاثیرپذیری بر مردم و تأثیرگیری از مردم به منطقه می‌رود که در کنار آن کار اقتصادی زودبازده را انجام دهد.
مسئول بسیج ادارات لرستان، عنوان کرد: برگزاری یادواره شهدا، سرکشی از خانواده ایتام و افراد تحت پوشش کمیته از برنامه‌های فرهنگی است که در فکر نیروی ما می‌گذرد درحالی‌که بودجه‌ای برای این اردوهای جهادی ندارند.
وی در پایان با بیان اینکه یک بخش از کارهای فرهنگی را باید متولیان فرهنگ کمک کنند و در این سیاست‌های کلان اردوهای جهادی دیده شود، درخواست کرد: فرماندهان بسیج ادارت را نیز درگیر کارهای جهادی کنید.

captcha