کد خبر: 3327252
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۷
غیاثی خبر داد:

ارسال 531 اثر به جشنواره فیلم رضوی یزد/ رشد 73 درصدی آثار

گروه هنر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: 531 اثر به دهمین جشنواره فیلم کوتاه رضوی یزد رسیده که نسبت به سال گذشته 73 درصد رشد داشته است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، علی غیاثی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد 21 تیرماه در جمع خبرنگاران استان، با اشاره به اینکه امسال برای سومین سال پیایی جشنواره فیلم کوتاه رضوی در یزد برگزار می‌شود، اظهار کرد: 531 فیلم به جشنواره ارسال شده است که نسبت به جشنواره نهم در سال گذشته 73 درصد رشد داشته است.



وی با اشاره به اینکه در بخش داستانی سبک زندگی 308 فیلم و در بخش داستانی اصلی 51 فیلم به دبیرخانه رسیده است، افزود: در بخش مستند اصلی 55 فیلم و مستند سبک زندگی 117 فیلم در دبیرخانه اعلام وصول شده است.



غیاثی با اشاره به حضور هنرمندان از 26 استان کشور در این جشنواره، گفت: استان تهران با 135 فیلم در رتبه نخست و استان‌های یزد با 65 فیلم، خراسان رضوی با 40 فیلم و اصفهان با 37 فیلم در رتبه‌های دوم تا چهارم قرار دارند، مازندران و سیستان و بلوچستان نیز به ترتیب با 32 و 29 فیلم در رده‌های بعدی قرار دارند.



رقیه توکلی، دبیر اجرایی دهمین جشنواره فیلم کوتاه و مستند رضوی یزد نیز در این نشست گفت: پریوش نظریه، مرجان اشرافی زاده، حسین روشن بخش، سید جلال دهقان اشکذری و روزبه رایگا اعضای هیئت انتخاب بخش داستانی این جشنواره و رویا نصیری، حسن نقاشی، محمدرضا حاجی غلامی و محسن استادعلی، اعضای هیئت انتخاب بخش مستند دهمین جشنواره فیلم کوتاه و مستند رضوی یزد هستند.



یادآوری می‌شود دهمین جشنواره ملی مستند و فیلم کوتاه رضوی  25 تا 27 مردادماه در یزد برگزار می شود.

captcha