به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام سیدمهدی حسینی در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به دستاوردهای این مرکز طی 12 سال گذشته اظهار کرد: کار آموزش غیرحضوری در حوزههای علمیه خواهران از سال 82 آغاز شد و در ابتدا پذیرش طلبه در دوره غیرحضوری انجام نمیشد، اما از سال 84 تولید محتوای آموزش غیرحضوری آغاز شد.
وی با اشاره به همکاری مرکز آموزشهای غیرحضوری با بعثه مقام معظم رهبری در زمینه آموزش غیرحضوری خاطرنشان کرد: خدمترسانی به این مجموعه را قبل از راهاندازی دوره آموزشهای مجازی حوزههای علمیه خواهران آغاز کردیم و پس از آن دو رشته برای تحصیل بانوان طلبه به شیوه غیرحضوری راهاندازی شد.
رییس پیشین مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به ارتقای سطح این مرکز از یک مدیریت در معاونت آموزش به یک مرکز مستقل در حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: در زمان آغاز به کار استودیوی مرکز آموزشهای غیرحضوری، تنها استودیوی موجود در استان قم مربوط به صدا و سیمای مرکز قم بود و اکنون مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران به یکی از مراکز پیشتاز در کشور در میان مراکز حوزوی و دانشگاهی تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 4هزار طلبه در این مرکز مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: اکنون زمان آن است که کار این مرکز با قوت بیشتر و حمایت جدیتری دنبال شود.
حجتالاسلام حسینی با بیان اینکه در چشمانداز مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران، این مجموعه به عنوان مجموعهای با رسالت بینالمللی در نظر گرفته شده است، یادآور شد: این مرکز حداقل باید بتواند پاسخگوی افراد فارسیزبان خارج از کشور باشد و در زمینه برگزاری دورههای معارف اسلامی به عنوان یک مجموعه مطمئن عمل کند.
خبر دیگر حاکی است که حجتالاسلام حسینی دیروز طی مراسمی از ریاست این مرکز تودیع و حجتالاسلام قندی به رئیس مرکز مجازی منصوب شده است.
تودیع و معارفه
حجتالاسلام قندی، رییس جدید مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران در این مراسم از فضای مجازی به عنوان یک فرصت یاد کرد و ادامه داد: فضای مجازی این امکان را فراهم میکند که گفتار و مطالب را به عنوان آموزههای دینی تا اقصینقاط دنیا ارسال کنیم.
وی با اشاره به وجود رقابتهای شدید در فضای مجازی اظهار کرد: امیدواریم مرکز آموزشهای غیرحضوری را در این فضا با توسعه و پیشرفت قابل ملاحظهای همراهی کنیم.
رییس جدید مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به امکانات فراوانی که فضای مجازی در اختیار کاربران قرار میدهد، ادامه داد: این امکانات زمینه استفاده از تنوع آموزشی را فراهم میکند و میتوان سبک سنتی حوزههای علمیه را در این فضا حفظ کرد.
وی اظهار امیدواری کرد در آینده آموزشهای غیرحضوری به زبانهای غیر از فارسی نیز در این مرکز راهاندازی شود.
حجتالاسلام قندی با اشاره به نگاه مثبت مدیریت حوزههای علمیه خواهران نسبت به توسعه کار در فضای مجازی ادامه داد: باید سیاستگذاری مناسبی به منظور توسعه آموزش گیرندگان در فضای مجازی صورت گیرد تا علاقهمندان بیشتری را به این فضا جذب کنیم.
وی با اشاره به تعامل مرکز آموزشهای غیرحضوری با نهادهای مختلف و ارائه خدمات آموزشی به آنها یادآور شد: امیدوارم بتوانیم این همکاریها را توسعه دهیم و آموزشهای چندرسانهای این مرکز را نیز ارتقا بخشیم.