به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین امیر ابراهیمزاده، مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها شب گذشته، 21 تیرماه در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی قرآن با اشاره به رشد قاریان و حافظان کشور طی سالهای گذشته گفت: اینکه در وادی محتوای قرآنی جامعه ما چه مقدار توانسته پیشرفت داشته باشد باید گفت که ما گذاشتهایم مستشرقان در بحث علوم قرآنی مطالعه و ایراداتی وارد کنند تا ما درصدد دفع شبهات مستشرقان به قرآن برآییم.
وی افزود: در بحث علوم قرآنی محتوا و محصولات کشور ایران و حتی جامعه اسلامی کم تولید شده است.
مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه باید این مطلب که متون معتبر دینی فراعلم هستند را برای جوانان خود جا بیندازیم، اظهار کرد: امروزه کسانی که شبهاتی به عرصه و ساحت قرآن و علوم دینی وارد میکنند غافل از این مقوله هستند که متون معتبر دینی فراعلم هستند و نمیشود قرآن و روایات را بر علم عرضه کرد، بلکه این علم است که باید به قرآن و روایات عرضه شود.
ابراهیمزاده تصریح کرد: از احکام اسلامی که پیامبر اسلام(ص) بیان فرمودند، سالیان سال سپری شده، اما علم به گوشه ای از آن واقعیت دست پیدا کرده است؛ اگر بخواهیم جوانان ما به سمت و سوی قرآنی حرکت کنند باید واقعیات قرآنی را به زبان روز ارائه کنیم.
مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به موضوع برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن پرداخت و گفت: بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن ویترینی از آثار قرآنی دانشگاهی است.
وی افزود: سالهای گذشته تقریباً تعداد غرفههای بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن 60 عدد بود که امسال به 19 غرفه کاهش یافته است.
ابراهیمزاده با بیان اینکه فضای بخش دانشگاهی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، گفت: هدف از برپایی نمایشگاه این است که آثار در معرض دید بازدیدکنندگان قرار بگیرد، اما احساس کردیم که بخش دانشگاهی در مسیری قرار گرفته که تعداد بازدیدکنندگان کمی دارد.
وی عنوان کرد: امیدواریم دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت که در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها مستقر است بتواند جلسهای در بهمنماه برگزار کند تا سیاستگذاریها و مجری بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن سال آینده را مشخص کند.