کد خبر: 3331766
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
به همت اتحادیه تشکل‌های قرآنی ‌کشور؛

ثبت نام طرح ملی «تقرب» آغاز شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام طرح ملی تدبر در قرآن و سیره‌ با محوریت جزء ۳۰ قرآن ‌به همت ا‌‌تحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور از امروز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ثبت‌ نام طرح ملی تدبر در قرآن و سیره با محوریت جزء 30 قرآن کریم، برای نخستین بار با همکاری برخی از نهادهای دولتی از امروز، آغاز شد.

در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تدبر در آیات قرآن کریم توسط آحاد و توده مردم و اینکه هر فردی باید قرآن را درک و در آیات آن تدبر کند و با توجه به تأکیدات مداوم و مستمری که ایشان بر تدبر در قرآن دارند، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با همکاری مؤسسه تدبر در قرآن و سیره و برخی دیگر از نهادهای قرآنی از جمله شورای توسعه فرهنگ قرآنی، سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ،  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آستان قدس رضوی، مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و ... اقدام به برگزاری دوره غیرحضوری تدبر در قرآن در قالب ‌طرح ملی «تقرب» کرده است.

برپایی طرح ‌به‌صورت مجازی
با توجه به برگزاری طرح ملی اولوا‌لالباب، به‌عنوان طرحی ویژه برای آموزش حضوری «تربیت مربی تدبر در قرآن» و با توجه به اینکه برخی از علاقه‌مندان شرایط حضور در دوره‌های تربیت مربی را ندارند، طرح ملی آموزش غیرحضوری تدبر در قرآن کریم با محوریت جزء 30 قرآن کریم، به‌صورت مجازی طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

آشنایی با تدبر در آیات 37 سوره، آشنایی با مبادی و مبانی تدبر در قرآن، انس روزافزون با قرآن کریم، افزایش بهره‌وری و فهم آیات قرآن کریم برای عموم مردم و ... را می‌توان از اهداف این طرح برشمرد.

دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم، حداقل 16 سال سن و همچنین توانایی صحیح‌خوانی قرآن کریم از جمله شرایط عمومی شرکت‌کنندگان دراین دوره است.

تمامی مراحل آموزش و آزمون طرح ملی تقرب با محوریت تدبر در جزء 30 قرآن کریم، به‌صورت مجازی و ثبت‌ نام دوره از دو طریق ارسال عدد 14 به سامانه پیام کوتاه مؤسسه تدبر در قرآن و سیره به شماره‌(30005915) و یا تکمیل فرم ثبت‌ نام در پورتال مدیریت اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت به نشانی‌ www.etghan.ir انجام می‌شود.

علاقه‌مندان پس از ثبت‌ نام در این طرح از راه‌های یاد شده، بسته آموزشی طرح را شامل درس‌نامه تدبر در قرآن جزء 30 و 4 حلقه لوح فشرده تدبر ترتیبی جزء 30 اثر حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد‌حسین الهی‌زاده را از طریق پست دریافت خواهند کرد.

این دوره به‌صورت کاملاً رایگان برگزار خواهد شد و تنها هزینه ارسال پستی بسته‌های آموزشی از متقاضیان دریافت می‌شود.

‌در پایان دوره از داوطلبان آزمون تستی غیرحضوری و بر مبنای محتوای بسته‌های آموزشی اخذ خواهد شد، این آزمون از طریق آدرس ایمیل ثبت‌شده در فرم ثبت‌ نام انجام می‌شود.

حداقل نمره قبولی این آزمون 12 است و در صورت عدم احراز امتیاز قبولی، متقاضیان تا یک نوبت مجاز به تکرار آزمون خواهند بود، رتبه‌بندی گواهی‌نامه فراگیران نیز، بر اساس امتیاز اخذ شده صورت خواهد گرفت.

در پایان دوره 45 روزه این طرح گواهینامه دوره آموزش غیرحضوری تدبر در قرآن کریم و مورد تأیید اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و مؤسسه تدبر در قرآن و سیره صادر می‌شود.

 متقاضیان این دوره، امکان شرکت در دوره‌های تکمیلی و تخصصی را خواهند داشت.

نحوه ثبت نام طرح تقرب

ثبت‌ نام این دوره از امروز، ‌30 تیرماه آغاز شده و تا پایان مردادماه ‌ادامه خواهد داشت، همچنین دوره آموزشی نیز از اول مردادماه آغاز خواهد شد و هر فرد از زمان ثبت‌ نام به مدت 45 روز فرصت دارد خود را برای آزمون پایانی آماده سازد و محدودیتی برای اخذ آزمون هماهنگ در روز و موعد مقرر وجود ندارد و متقاضیان از زمان آغاز فرآیند ثبت‌ نام به مدت 45 روز این دوره غیرحضوری را خواهند گذراند.

متقاضیان می‌توانند جهت رفع ابهامات و سؤالات خود از طریق سایت مؤسسه‌(قسمت ارسال پرسش) یا سامانه پیامکی‌(30005915) یا تماس با شماره‌(05138536771-05138542218) اقدام کنند.

همچنین متقاضیان مشهدی می‌توانند جهت دریافت بسته آموزشی به‌‌صورت حضوری به آدرس مشهد، خیابان امام خمینی(ره)، میدان ده دی، خیابان رازی، نبش رازی 8، مؤسسه موقوفه تدبر در قرآن و سیره مراجعه کنند.

این دسته از علاقه‌مندان همچنین می‌توانند در آزمون حضوری این طرح نیز شرکت کنند.

‌طرح ملی غیرحضوری تدبر در قرآن کریم، در سال 94 با محوریت جزء 30 قرآن کریم طراحی و برنامه‌ریزی‌ شده است و در سال‌های آینده با حمایت و پشتیبانی دیگر سازمان‌ها و نهادهای متولی امور قرآنی این طرح با محوریت جزء 29، 28 و... نیز برگزار خواهد شد.

یکی از طرح‌های آموزشی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در سال جاری، طرح ملی اولو‌الالباب با محوریت تربیت مربی تدبر در قرآن کریم است که تمام مراحل آن به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، این طرح الگویی برای آموزش‌های غیرحضوری در این سطح و آغازی بر نهضت ملی تدبر در قرآن و مأنوس شدن توده مردم با مسائل مربوط به تدبر خواهد شد.

زینب روزگار
|
-
|
۱۳۹۴/۰۵/۰۱ - ۰۰:۴۲
0
0
سلام لگفابیشترتوضیح بدید
captcha