کد خبر: 3335201
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
همزمان با اربعین تشییع 175 شهید غواص؛

«اربعینِ دریا» میزبان شاعران انقلابی می‌شود

گروه ادب: شب شعر «اربعینِ دریا» همزمان با چهلمین روز تشییع 175 شهید غواص با حضور علیرضا قزوه، سعید بیابانکی و میلاد عرفان‌پور در پنجم مرداد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رازی، در این مراسم که همزمان با اربعین تشییع 175 شهید غواص برگزار می‌شود، شاعران مطرح و انقلابی کشور چون علیرضا قزوه، سعید بیابانکی، مصطفی محدثی خراسانی، محمود حبیبی کسبی، محسن عرب خالقی، حامد عسگری، میلاد عرفان‌پور و محمدحسن جمشیدی به شعرخوانی می‌پردازند.
آیین برگزاری این مراسم روز دوشنبه، 5 مرداد ساعت 18 در پردیس سینمایی رازی صورت می‌گیرد.
علاقه‌مندان جهت حضور در این برنامه می‌توانند به پردیس سینمایی رازی واقع در خیابان هلال احمر، نرسیده به میدان رازی مراجعه کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 55409549 تماس بگیرید و یا به درگاه اینترنتی razi.farhangsara.ir  مراجعه کنید.

captcha