کد خبر: 3335319
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳

تحقیق جلد چهارم تفسیر فروغ به پایان رسید

گروه فعالیت‌های قرآنی: تحقیق جلد چهارم تفسیر فروغ(اواسط سوره بقره) به پایان رسید و آماده ویراستاری و انتشار است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم مدرسه علمیه امام جوادالائمه(ع) قم یکی از مدارس قرآنی حوزه علمیه قم است که در زمینه پژوهش‎های قرآنی و تفسیر قرآن فعالیت دارد.
عموم آموزش‎های حوزوی این مدرسه با رویکرد قرآنی انجام می‎شود و تا کنون بیش از 30 عنوان کتاب در حوزه علوم قرآنی در این مدرسه علمیه منتشر شده است. از جمله کتبی که تحقیق آن به تازگی به اتمام رسیده است، جلد چهار تفسیر قرآن فروغ است که جمعی از پژوهشگران این مرکز با سرپرستی آیت‎‌الله احدی آن را به اتمام رسانده‎اند.
از دیگر کتبی که اخیرا از چاپ خارج شده است می‎توان به کتاب «سفربرزخی» اشاره کرد که این کتاب نیز در خصوص معاد و چگونگی حضور انسان در برزخ با مبنای آیات و روایات به قلم آیت‎الله احدی به همت این مدرسه با تیراژ 1000 نسخه منتشر شده است.

captcha