کد خبر: 3335617
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸
پورقاسمیان مطرح کرد:

یادواره شهدا؛ بهترین وسیله برای پیوند نسل امروز و دیروز

گروه اجتماعی: فرماندار بروجرد با بیان اینکه حرکت کردن در مسیر شهدا نیازمند اخلاص عمل، ایمان و تقوا است، گفت: یادواره شهدا بهترین وسیله برای پیوند بین نسل امروز و دیروز جبهه و جنگ است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مسلم پورقاسمیان، فرماندار بروجرد روز گذشته، چهارم مردادماه در مراسم  یادواره شهید روحانی محمد توکلی که در مسجد امام‌محمد باقر(ع) این شهرستان برگزار شد، گفت: شهدا قهرمانانی هستند که در دنیا به ما درس انسانیت، معنویت و ایثار آموختند و در آخرت نیز به دلیلی جایگاه والای خود از محبوبیت خاصی نزد خداوند برخوردار هستند.
وی با اشاره به این‌که ایثار و از خودگذشتگی نشان افتخار شهدا است، افزود: این نشان سبب شد مدال افتخار شهادت را برگردن این خوبان بیاویزند و حرکت کردن در مسیر شهدا نیازمند اخلاص عمل، ایمان و تقوا است.
فرماندار بروجرد عنوان کرد: شهیدانی هم‌چون شهید توکلی با رهنمودهای خود در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل سبب به‌وجود آمدن حماسه‌های بزرگی هم‌چون عملیات مرصاد شدند و این امر سبب شد تا خداوند مزد زحمات این روحانی شهید را با شهادت به این عزیز ارزانی دارد.
وی برگزاری یادواره شهدا را بهترین وسیله برای پیوند بین نسل امروز و دیروز جبهه و جنگ دانست و افزود: با برگزاری این چنین یادواره‌هایی می‌توان پیوند عمیقی بین نسل امروز و دیروز ایجاد کرد تا جوانان و نوجوانان بدانند که روزگاری چه پهلوانان بزرگی در بین ما بوده‌اند و قهرمانانه رفتند.
پورقاسمیان در پایان تصریح کرد: امیدواریم که ملت خداجوی ایران با پیروی از رهنمودهای مقام عظمای ولایت همواره پاسداران خوبی برای خون شهدا باشند تا روزی پرچم این انقلاب را به‌دست صاحب اصلی‌اش امام  زمان(عج) برسانند.
محمد پاپی‌نژاد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بروجرد نیز در این مراسم با اشاره به مقام والای شهیدان اظهارکرد: همان‌گونه که شهدا در زمان حیات خود سبب رونق، صفا و صمیمیت محله‌ها می‌شدند در زمان پس از شهادت خود نیز به محله‌های ما رزق و رونق خاصی بخشیدند و این عطر و بوی شهدا است که همواره در کوچه پس کوچه‌های شهر استشمام می‌شود.
وی افزود: امروز در نبود شهدا ما وظیفه داریم تا با پاسداری از دست‌آوردهای آن‌ها از این انقلاب دفاع کنیم و وظایف خود را به‌نحو احسن انجام دهیم.
پاپی‌نژاد گفت: شهدای روحانی ما با امر به معروف و نهی از منکر مردم را به راه راست و واجبات دین زیر سایه ولایت فقیه راهنمایی می‌کردند و کمیت و کیفیت کار ما زمانی مشخص می‌شود که بتوانیم راه این شهدا را با پیروی از دستورات ولایت فقیه ادامه دهیم.
یادآور می‌شود، شهید محمد توکلی آخرین روحانی شهیدی است که در دوران دفاع مقدس و در عملیات مرصاد در مردادماه سال 1367 در سن 67 سالگی در مبارزه با منافقین کور دل به مقام شامخ شهادت رسیدند.
این مراسم در مسجدامام محمد باقر(ع) محلی که این شهید والا مقام سال‌های پیش به‌عنوان امام جماعت فعالیت می‌کرد، با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران و عموم مردم شهرستان بروجرد و مسئولان برگزار شد.

captcha