کد خبر: 3337575
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹

پایان دوره دانش‌افزایی قرآن کریم در هند

شعب خارجی: دوره دانش‌افزایی قرآن کریم ویژه طلاب مدرسه «جامعة الشهید» هند با برگزاری آیین اختتامیه پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، پس از گذشت یک ماه متوالی از زمان برگزاری دوره دانش‌افزایی قرآن کریم در مدرسه جامعة الشهید هند، آیین اختتامیه این دوره همراه با تقدیر از برگزیدگان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، معاون مدرسه جامعة الشهید گزارشی از برگزاری دوره ارائه و اظهار کرد: این دوره برای طلاب این مدرسه بسیار اثرگذار بوده و طلاب در دو مقطع آموزش دیده‌اند.
 
سپس، عالمی، معاون رایزنی فرهنگی کشورمان، گفت: لازم است تا بیش از پیش با قرآن مأنوس باشیم و از این کتاب نورانی بهره گیریم.
 
وی ادامه داد: ما انتظار داریم که طللبه‌ها آموخته‌های خود را در این دوره با ممارست و تمرین حفظ کنند تا در آینده در میان شیعیان فرهنگ قرآنی را گسترش دهند.
 
گفتنی است، این دوره ویژه طلبه‌های مدرسه جامعة الشهید در دو مقطع کاردانی و کارشناسی برگزار و آموزه‌های لازمه‌ از سوی حجت‌الاسلام حیدر مهدی، از اساتید دانش‌افزایی قرآن کریم مطرح شد.

captcha