کد خبر: 3338145
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
رهبر انصارالله یمن:

اسرائیل از حمله عربستان به یمن سود می‌برد / دشمن در برابر اراده مردم این کشور شکست خورده است

گروه بین‌الملل: سید عبدالملک الحوثی، با تأکید بر اینکه اسرائیل از حمله عربستان به یمن سود می‌برد، خطاب به مردم یمن گفت: دلیل این که نسبت به سرزمین شما طمع دارند، موقعیت جغرافیایی ممتاز آن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی یمن(سبأنت)، سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، شامگاه یکشنبه در سخنانی به تحلیل آخرین اوضاع یمن و منطقه پس از گذشت بیش از 5 ماه از تجاوز سعودی‌ها پرداخت.
وی از مقاومت ملت یمن در برابر حملات وحشیانه دشمن تمجید کرد و گفت: این مقاومت، واقعیت و اصالت ملت یمن را اثبات می‌کند و دشمن در برابر ارده مردم یمن و استقامت آن‌ها شکست خورده است.
رهبر جنبش انصارالله خطاب به ملت یمن گفت: شما وارد نبرد شرف، استقامت، استقلال، آزادی و دفاع مشروع و مقدس شده‌اید.
وی تاکید کرد که هیچ کس نمی‌تواند جلوی ملت یمن در جنگ علیه ظلم و ستم را بگیرد، حال امکانات و تجهیزات دشمن هراندازه باشد.
الحوثی افزود: ملت یمن در موضع حق قرار دارد و از آبرو و شرافت خود دفاع می‌کند، بنابر این در مسیری قرار دارد که پیروز خواهد شد.
رهبر انصارالله تصریح کرد: اوضاع یمن نشان می‌دهد که هرچه دشمن بر فشارها و تجاوزاتش بیفزاید، مردم یمن بیدارتر می شوند.
سید عبدالملک الحوثی تأکید کرد که تحولات اخیر عدن نه تنها پیروزی برای دشمنان به همراه نداشته است، بلکه در باتلاقی بزرگ گرفتار شدند.
وی گفت: اینگونه اقدامات مطمئنا منجر به شکست مردمی که خواری و ذلت را نمی‌پذیرند، نمی‌شود.
سید عبدالملک الحوثی با تأکید بر اینکه داعش، القاعده و عربستان در «عدن» در یک سنگر قرار دارند، افزود:جنایت‌هایی مانند قتل و کشتار علیه مردم یمن با هدف محو هویت یمنی است.
وی در این مورد ادامه داد: پروژه متجاوزان در یمن، پروژه تخریب و اشغال و هدف قراردادن هویت یمن است.
رهبر انصارالله یمن دشمن سعودی را در وضعیتی توصیف کرد که در بحران ایجادشده شکست خورد و برای به تحقق پیروزی دست به هر کاری می‌زند.
وی در مورد «عدن» گفت: اعدام‌ها و کشتار دسته‌جمعی درعدن وجود دارد که هیچ گونه توجیهی ندارد.
سید عبدالملک الحوثی با اشاره به اینکه دشمن به هر اندازه که به نبرد ادامه دهد بیشتر در باتلاق فرو خواهد رفت، اظهار داشت:  راه حل سیاسی در داخل یمن صورت می‌گیرد، اما از تلاش‌های عربی و غیرعربی برای رسیدن به راه حل سیاسی برای یمن استقبال می‌کنیم.
وی خطاب به مردم جنوب یمن تاکید کرد که عربستان سعودی در حال فریبکاری است و نباید بیش از این در حل مشکل خلأ سیاسی تاخیر کرد.

captcha