کد خبر: 3338412
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲
کمال‌الدین پیرمؤذن:

عواقب واردات بی‌رویه‌ گذشته برای دولت‌عبرت‌آموز است/ مطالبات بانک‌ها پرداخت می‌شود

گروه اقتصاد: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد: یک‌بار در زمان دولت قبل و بار دیگر در زمان شاه، واردات بی‌رویه به دلیل افزایش درآمد کشور زیاد شد و این موضوع برای دولت یازدهم عبرت‌آموز است.

کمال‌الدین پیرمؤذن، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به بیان دیدگاه‌های خود درباره وضعیت اقتصاد ایران در دوران پساتحریم پرداخت و اظهار کرد: بی‌تردید با موفقیت دولت در عرصه دیپلماسی سیاسی، شاهد دیلماسی فعال اقتصادی این کشور با سایر ملل خواهیم بود و سمت‌وسوی نقدینگی‌ها به تولید باز خواهد گشت.

پرداخت مطالبات بانک‌ها در آینده نزدیک

وی ادامه داد: تا آنجا که بنده اطلاع دارم قرار است ابتدائا مطالبات بانک‌ها که ناشی از مسکن مهر، مقاوم‌سازی مساکن روستایی و اوراق مشارکت و چندین طلب دیگر بانک‌ها از دولت است در اولویت قرار گیرد و بانک‌ها هم اعتبارات و منابع  خود را در اختیار واحدهای صنعتی قرار دهند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: قرار است پرداخت مطالبات همه پیمانکاران پروژه‌های زیربنایی و ساختمان‌ها توسط دولت در اولویت قرار گیرد و با پرداخت طلب مهندسان و پیمانکاران عرصه ساختمان، این حوزه نیز رونق می‌گیرد.

توسعه صادرات با حمایت از تولید

پیرمؤذن افزود: قرار است با مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، تولید در این کشور با هدف صادرات رونق بگیرد و واحدهای تولیدی ما با برخورداری از خط اعتباری، از تکنولوژی روز و از بهره‌وری بیشتری برخوردار شوند و بتواند با افزایش استاندارد و کیفیت در بازار رقابت کند.

نماینده نمین، سرعین و اردبیل در خانه ملت تأکید کرد: اراده اقتصاددانان و تیم اقتصادی دولت بر آن است که با نسخه‌پیچی به روز و عالمانه، این بستر بکر سرمایه‌گذاری را در همه عرصه‌ها از جمله توریسم، اکوتوریسم، بهره‌برداری از معادن، ترانزیت، نفت و گاز و... برای توسعه صادرات و ارز‌آوری بیشتر آماده کنند.

ضرورت جذب سرمایه‌گذاری با فعال کردن دیپلماسی اقتصادی

وی ادامه داد: ایران نباید واردکننده اجناس و تولیدات سایر ملل باشد بلکه لازم است تولید و ارزآوری این کشور با مشارکت و جذب سرمایه‌گذار‌ی‌ها و با فعال شدن دیپلماسی اقتصادی رونق پیدا کند تا شاهد رشد اقتصادی باشیم.

پیرمؤذن گفت: این کشور یک بار در زمان دولت قبل با درآمد افسانه‌ای نفتی مواجه شد و در حالی‌که می‌توانستند با 30 میلیارد دلار واردات، کشور را اداره کنند با 185  میلیارد دلار اداره کردند و این امر باعث تخریب همه بنیان‌های صنعتی و کشاورزی شد.

دولت افزایش ثروت ملی را در دستور کار دارد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: چنین واقعه‌ای و افزایش ثروت ملی، یکبار هم در دهه چهل و در زمان شاه اتفاق افتاد و آن موقع هم با واردات بی‌رویه به اقتصاد کشور آسیب زد.
پیرمؤذن در پایان تأکید کرد: این موضوع برای دولت یازدهم عبرت‌آموز شده است و دولت با هرچه توان دارد، افزایش ثروت ملی را در راستای رونق اقتصادی و افزایش رقابت در کیفیت لحاظ خواهد کرد.

مطالب مرتبط
captcha