کد خبر: 3338935
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲

فعالیت افزون بر یکصد موسسه و خانه قرآنی در یزد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: در حال حاضر ۵۶ موسسه قرآنی و ۷۰ خانه قرآنی در استان فعالیت دارند.

حجت‌الاسلام علی محمد رضایی، مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی( ایکنا) از یزد، از آغاز بازدیدهای دوره‌ای از موسسات و خانه‌های قرآنی استان خبر داد و اظهار کرد: بازدیدهای موسسات قرآنی به صورت سالانه و هدف از آن ارزیابی موسسات برای واگذاری طرح‌های قرآنی است.در قالب این بازدیدها موسسات قرآنی به سه سطح یک، دو و سه طبقه‌بندی شده و با توجه به آن طرح‌های قرآنی به آن‌ها واگذار می‌شود.

مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به بازدید از خانه‌های قرآنی، گفت: این خانه‌ها نیز در بازدیدها مورد ارزیابی  و به صورت استانی و با حضور مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان و مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان انجام می‌شود.در حال حاضر 56 موسسه قرآنی و 70 خانه قرآنی در استان فعالیت دارند.

captcha