به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، علی لاریجانی، صبح امروز، یکشنبه، 25 مردادماه، در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با تبریک آغاز ماه ذیالقعده گفت: امیدواریم خداوند برکاتش را در این ماه به همه مؤمنان نازل بفرماید.
وی افزود: امروز همچنین سالروز ولادت حضرت معصومه(س) است که در رابطه با ایشان از امام جواد (ع) نقل است که «هرکس عمهام در قم را زیارت کند، پاداش او بهشت خواهد بود».
لاریجانی ادامه داد: این روز را به ملت و مراجع عظام تقلید، حوزه علمیه و مردم شریف قم تبریک و تهنیت عرض میکنم.
وی همچنین ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن گفت: در حق آزادگان باید بیش از اینها توجه شود.
رئیس مجلس تصریح کرد: آزادگان نماد واقعی حقگرایی و استقامت در راه هستند که این نمادی پر ارزش و سرمایه ملی برای کشور است.
وی افزود: یاد میکنیم از مرحوم ابوترابی که دوران اسارت را با استقامت در راه و راهنمایی آزادگان به نحو دقیقی طی کردند و نقش بسزایی در ساماندهی آزادگان داشتند.
منتخب مردم قم در مجلس در پایان سخنان خود به سالروز پیروزی حزبالله در جنگ 33 روزه اشاره کرد و گفت: در فتحالفتوحی که در جنگ 33 روزه رخ داد، کمر رژیم صیهونیستی شکسته شد که این روز را به همه دلیرمردان لبنان، مخصوصاً حزبالله و سیدحسن نصرالله تبریک عرض میکنم.