کد خبر: 3345045
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴
معاون سنجش دانشگاه علمی ـ کاربردی خبر داد:

ظرفیت جذب ۵۰۰ هزار دانشجو در ۱۱۰۰ واحد علمی ـ کاربردی/ رشته‌های قرآنی در دفترچه ثبت‌ نام

گروه دانشگاه: عباس علایی‌نوین از ظرفیت‌سازی برای جذب ۵۰۰ هزار دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در رشته‌های قرآنی نیز دانشجو می‌پذیرد.

علایی‌نوین، معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در مصاحبه با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: براساس ظرفیت‌سازی انجام شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی برای آغاز سال تحصیلی، 500 هزار دانشجو در دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در 1100 مرکز علمی کاربردی سراسر کشور جذب خواهیم کرد که از این تعداد در حدود 250 هزار نفر در مقطع کاردانی و همین تعداد نیز در مقطع کارشناسی پذیرش خواهند شد.
وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی امسال نیز همچون سال‌های گذشته در رشته‌های علوم قرآنی دانشجو خواهد پذیرفت که جزییات آن در دفترچه‌های این دانشگاه ذکر شده است.
وی در پاسخ به این سوال که برنامه این دانشگاه برای اشتغال دانش‌آموختگان چیست؟ گفت: در این خصوص کانون دانش آموختگان دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه جامع و انجمن فارغ‌التحصیلان در واحدهای سراسر کشور برای رصد فعالیت دانش‌آموختگان راه‌اندازی شده است، تا ضمن تعامل و همکاری با آنان بتوانیم از طریق پرداخت وام‌های کم بهره دانش‌آموختگان را حمایت کنیم.
علایی‌نوین افزود: در حال حاضر بیش از 78 درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه جذب بازار کار شده‌اند که آمار قابل قبولی است.
وی در خصوص دوره‌های کارشناسی ارشد در این دانشگاه نیز گفت: ماموریت اصلی دانشگاه جامع، تربیت تکنسین و کارشناس است و فعالیت این دانشگاه در تحصیلات تکمیلی  پروژه محور است؛ به این معنا که هر زمان گروه‌های «صنعت»، «کشاورزی»، «فرهنگ و هنر» و «خدمات» پروژه‌ای داشته باشند، به دانشگاه جامع مراجعه می‌کنند و پس از تعریف پروژه کلان به ریزپروژه‌ها به تعداد محدود در این زمینه دانشجوی کارشناسی ارشد جذب می‌کنیم.
معاون معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: با این تعریف برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجوی ما با تحقیق در زمینه از پیش تعیین شده به کمک صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و گروه‌های خدمات می‌شتابد.
وی گفت: تاکید دانشگاه جامع بیشتر بر کیفیت دانش آموختگان و خروجی دانشگاه است و بدلیل تقاضامحور بودن رشته‌های دانشگاه نگران جذب دانشجو نیستیم و اگر در رشته‌ای کمبود دانشجو داشته باشیم آن دوره را متوقف خواهیم کرد و براساس نیاز بازار کار در رشته‌های جدید دانشجو جذب می‌کنیم.
علایی در خصوص برخی ضعف‌های سامانه آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز گفت: سامانه سجاد توسط نیروهای دانشگاه و بدون کم‌ترین هزینه‌ای برای دانشگاه طراحی شده است که فرآیندهای مربوط برای کیفی‌سازی این سامانه ادامه دارد وی افزود: تاکنون در حدود 200 مشکل اساسی سامانه «سجاد» شناسایی و برطرف شده است که امیدواریم تا شروع تحصیلی سایر موارد نیز مرتفع گردد.
وی در پایان به راه‌اندازی سیستم رصد و پاسخ گویی سنجش دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی به نام «سراج» اشاره کرد و گفت: دانشجویان می‌توانند مشکلات و پیشنهادات خود را از طریق این سامانه اعلام کنند تا دانشگاه نسبت به رفع و بهینه‌سازی آن اقدام کند.

captcha