کد خبر: 3345896
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰

احداث دارالقرآن در روستاهای ملایر

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ملایر گفت: بیش از ۵۴ مورد احداث و تکمیل ساختمان مسجد، احداث و تکمیل بیش از ۶۰ مورد ساختمان حسینیه، احداث خانه عالم در ۲ روستا، احداث یک مورد دارالقرآن از محل درآمد زکات صورت پذیرفته است.

علی کولیوند، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ملایر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان بیان کرد: از محل درآمد زکات و اعتبارات تشویقی دولتی از سال 84 تا 93 افزون بر 298 پروژه عمرانی در سطح شهرستان اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: بیش از 54 مورد احداث و تکمیل ساختمان مسجد، احداث و تکمیل بیش از 60 مورد ساختمان حسینیه، احداث خانه عالم در 2 روستا، تکمیل بیش از 20 مورد غسالخانه روستایی، احداث یک مورد دارالقرآن و جدول‌گذاری و ایجاد کانل بهداشتی در 160 روستا از محل درآمد زکات صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته در مجموع 3 میلیارد و 64 میلیون تومان زکات جمع‌آوری شده، امسال نیز در این شهرستان 50 میلیون تومان زکات پروژه بخش مرکزی جمع‌آوری شده است، زکات سهم محرومین بیش از 10 میلیون تومان است که از محل فروش گندم و جو تأمین شده است.

کولیوند اضافه کرد: 6 همایش و جلسه در سطح شهرستان‌ها و بخش‌ها با عاملین و کشاورزان با حضور اعضای شورای زکات برگزار شد و امسال 81 میلیون تومان زکات فطریه عام و سادات جمع‌آوری و توزیع شده همچنین 29 مورد جهیزیه و 10 مورد مساعدت فرهنگی و 7 مورد مساعدت معیشت زندگی صورت پذیرفته است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ملایر به تبلیغ زکات از طریق اعزام 42 روحانی به روستاها اشاره کرد و افزود: 1500 مورد توزیع  اقلام تبلیغاتی بین مساجد شهر و روستا، 1300 متر دیوار نویسی تبلیغات زکات و احداث یک مورد کتابخانه از این محل محقق شده است.

captcha