کد خبر: 3349714
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰

توزیع ۵ هزار مصحف ملی امارات در اسپانیا

گروه بین‌الملل: سفارت امارات در اسپانیا، ۵ هزار نسخه از مصحف ملی این کشور را در مساجد و مراکز و مؤسسات اسلامی اسپانیا توزیع کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی امارات، سفارت امارات در اسپانیا، 5 هزار نسخه از مصحف ملی این کشور با عنوان مصحف «شیخ مکتوم بن راشد آل مکتوم» را همراه با تعدادی از نسخه‌های ترجمه‌شده قرآن به زبان انگلیسی در مساجد و مراکز و مؤسسات اسلامی اسپانیا توزیع کرد.
این نسخه‌های قرآن کریم در مساجد و انجمن‌‌های اسلامی شهر «مادرید»، پایتخت اسپانیا و استان‌های جنوبی این کشور مانند «گرانادا»،«کوردوبا»، «مالاگا» و «خیرز دی لافرونتیرا» توزیع شد.
سفارت امارات در اسپانیا همچنان نسخه‌هایی از مصحف ملی این کشور را در برخی شهرهای شمالی اسپانیا مانند شهرهای «اُبیِدو» و «خیخون» در منطقه «آستوریاس»، و بسیاری از شهرها و روستاهای اطراف شهر «تولدو» و شهر «گوادالاخارا» و شهر «سیواد» و دیگر شهرهای اسپانیا توزیع کرد.
همچنین در کشور کوچک «آندورا» که در بین کشور فرانسه و اسپانیا واقع شده است، مصحف ملی امارات توزیع شد.

captcha