کد خبر: 3353987
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴

ضعف در اطلاع‌رسانی از مشکلات جامعه قرآنی است/ کلاس‌های صوت، لحن و تجوید انگشت‌شمار است

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک حافظ کل قرآن کریم گفت: برگزاری کلاس‌های صوت و لحن خیلی کم و انگشت‌شمار است و متسابقین در مرحله کشوری در قسمت لحن و تجوید کم ‌می‌آورند.

آتنا الوندی، حافظ کل قرآن کریم، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، بیان کرد: متأسفانه بعضی از کسانی که در مسابقات حفظ شرکت می‌کنند، حفظیات خود را تثبیت نمی‌کنند و نقاط ضعف در صوت و لحن خیلی دیده می‌شود، معمولا حفاظ حسن حفظ بیشتر به حفظ توجه می‌کنند، همچنین کلاس‌های صوت و لحن خیلی کم است و متسابقین در مرحله کشوری در قسمت لحن و تجوید کم ‌می‌آورند.

وی با بیان اینکه بهتر است از اساتید صوت و لحن کشوری برای آموزش استفاده شود تا سطح کیفی متسابقین بالاتر برود، ابراز کرد: کلاس حسن حفظ در استان زیاد است، کلاس‌هایی مانند صوت، لحن و تجوید اساتید خیلی خوبی دارد ولی تعدادشان انگشت‌شمار و کم است و باید از اساتید خوب خارج از استان نیز در این امر استفاده شود.

بعد معنوی مسابقات بیشتر مورد توجه قرار گیرد

وی خاطر نشان کرد: نباید در مسابقات بین متاسبقین حالت رقابت پیش بیاید و معتقدم شرکت در مسابقات از لحاظ جنبه معنوی و توجه به این بعد آن باید پررنگ‌تر باشد و در درجه اول رتبه‌بندی مهم نباشد؛ همچنین با توجه به اینکه متسابقین نماینده جامعه قرآنی در جامعه هستند، باید هر آیه‌ای را که تلاوت یا حفظ می‌کنند آن را در زندگی خود عملی کرده و به خوبی پیاده کنند و آن را انجام دهند.

داور حسن حفظ مسابقات اظهار کرد: بهتر است آموزش و پرورش برای حفاظ و قاریان یک امتیاز ویژه قرار دهد تا افراد جامعه بیشتر به سمت قرآن، قرائت و حفظ تشویق شوند و باعث افزایش افراد قرآنی شود.

captcha