کد خبر: 3354520
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۶

تأکید اردن بر حمایت کامل از مسجدالاقصی

گروه بین‌الملل: ملک عبدالله، پادشاه اردن، بار دیگر بر ادامه حمایت کشورش از مسجدالاقصی و قدس شریف تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از اطلاع‌رسانی «china.org»، ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، دیروز، 8 مردادماه، در دیدار با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با اعلام تداوم حمایت کشورش از مسجدالاقصی، بر تقویت اتحاد و همبستگی میان گروه های فلسطینی تأکید نمود.
وی تصریح کرد که امکانات کشورش را تا حد توان در اختیار فلسطینیان قرار خواهد داد.
پادشاه اردن در ادامه اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در ارتباط با مسجدالاقصی و دیگر اماکن مقدس مسلمانان را کاملا یکجانبه و برخلاف قوانین بین‌الملل خواند و بر ادامه حمایت‌های امان از حقوق مشروع مردم فلسطین و حفظ هویت قومی و فرهنگی آنان صحه گذاشت.
محمود عباس نیز در این دیدار که در امان، پایتخت اردن، صورت گرفت، ضمن شرح گزارشی از اوضاع فلسطین، از دولت و ملت اردن به خاطر طرفداری از مردم مظلوم فلسطین تشکر کرد.
گفتنی است، دولت اردن هفته گذشته نیز با صدور بیانیه‌ای اقدام رژیم صهیونیستی در بستن درهای مسجدالاقصی به روی فلسطینیان را محکوم کرد.

captcha