کد خبر: 3358231
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳

تجاوز به حریم مسجد شهر «کارلتون» آمریکا

گروه بین‌الملل: فردی ناشناس با ورد بدون اجازه به حریم مسجد «کارلتون» واقع در ایالت «نیویورک» آمریکا، بخشی از چمن محوطه مسجد را سوزاند و دو علامت صلیب مسیح را بر روی چمن ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Democrat & Chronicle»، شامگاه پنجشنبه، 12 مرداد فردی ناشناس بدون کسب اجازه به حریم مسجد شهر «کارلتون» واقع در «اورلئانز کانتی» در غرب ایالت نیویورک وارد شد و با سوزاندن بخش‌هایی از چمن محوطه مسجد، دو علامت صلیب مسیح را بر روی آن ایجاد کرد.
به گفته مقامات اداره پلیس اورلئانز کانتی، فردی متجاوز با استفاده از ماده آتش‌زا و ریختن آن روی چمن مسجد «صوفیان» در شهر کارلتون، طرح دو صلیب را بر روی چمن‌های سوخته ایجاد کرد.
مقامات پلیس این اقدام را صداق تعصب دینی خوانده و علیه آن اعلام  جرم کرده‌اند. 
در پی این حادثه، شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی با صدور بیانیه‌ای ضمن درخواست انجام تحقیق و بررسی دقیق درباره این موضوع  توسط  اداره پلیس فدرال آمریکا، از رهبران دینی و عموم مردم خواست این اقدام را تقبیح کنند.

captcha