کد خبر: 3358378
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۱
محمدسپهر اسدیان تشریح کرد:

جایگاه تولید محتوای قرآنی در مرکز رشد علوم انسانی و هنر اصفهان

گروه دانشگاه: سرپرست مرکز رشد جامع شهرک علمی ـ تحقیقاتی اصفهان با اشاره به جایگاه قرآن در فعالیت‌های این مجموعه گفت: از مباحث قرآنی در تولید محتوا استفاده می‌شود و مباحث دینی از اولویت‌های مورد توجه هسته‌های هنربنیان است.

محمدسپهر اسدیان، سرپرست مرکز رشد جامع شهرک علمی ـ تحقیقاتی اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با مرکز رشد علوم انسانی زیر نظر دانشگاه هنر اصفهان، گفت: در اصفهان یک مرکز رشد مرتبط با موارد علوم انسانی داریم و آن مرکز رشد تخصصی هنر است که در حوزه‌های مربوط به هنرهای بصری، هنرهای گرافیکی، انیمیشن، معماری، مرمت، صنایع دستی و مواردی از این دست فعالیت می‌کند.

وی افزود: مرکز رشد تخصصی هنر که با حمایت دانشگاه هنر اصفهان در شهرک تحقیقاتی راه‌اندازی شده و از سال گذشته فعالیت خود را شروع کرده بیشتر در حوزه‌های مرتبط با موارد هنر و شرکت‌های هنر بنیان که ساختارشان بر مبنای نوآوری در خصوص خلاقیت و نوآوری اقتصاد هنر بنیان است مشغول فعالیت هستند. عمدتاً زمینه‌هایی که فعالیت می‌کنند مباحث معماری، صنایع دستی، هنرهای تجسمی و انیمیشن و گرافیک است که شرکت‌ها در آن زمینه فعالیت می‌کنند.

جایگاه قرآن در فعالیت‌های مرکز رشد علوم انسانی اصفهان

سرپرست مرکز رشد جامع شهرک علمی ـ تحقیقاتی اصفهان با اشاره به جایگاه قرآن در فعالیت‌های این مجموعه، گفت: مباحث قرآنی و مباحث علوم دینی، در مباحث محتوا که دوستان در برخی از هسته‌های ما مشغول فعالیت هستند به‌ویژه در بحث صنایع دستی و در بحث تولید محتوا برای انیمیشن و گرافیک از این محتواها استفاده می‌کنند. مباحث دینی از اولویت‌هایی هست که هم مورد توجه خود هسته‌های هنربنیان ما هست و هم با مجموعه ارشاد هم که ان‌شاءالله بتوانیم مرکز رشد فرهنگ و رسانه را داشته باشیم یکی از تمرکزهای اصلی‌اش ترویج شعائر اسلامی و تولید محتواهای مرتبط با مباحث قرآنی است.

اسدیان با اشاره به شیوه پذیرش شرکت‌ها،‌ اظهار کرد: ما در دو مقطع شرکت‌هایمان را پذیرش می‌کنیم؛ هسته‌های هنربنیان و شرکت‌های هنر بنیان. در حال حاضر نیز پذیرشمان را با همکاری دانشگاه هنر اصفهان توسط شهرک علمی ـ تحقیقاتی اصفهان پذیرش این مجموعه‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند به وب‌سایت شهرک و یا وب‌سایت دانشگاه هنر مراجعه کنند و فرم‌های درخواست استقرار در مرکز رشد تخصصی هنر را تکمیل کنند، بررسی می‌شود، جلسه مصاحبه‌ای برگزار می‌شود و بعد از برگزاری جلسه مصاحبه در صورت پذیرفته شدن می‌توانند در مرکز رشد ما مستقر شوند و از خدمات مادی و معنوی ما بهره‌مند شوند.

سرپرست مرکز رشد جامع شهرک علمی ـ تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: ما زیر مجموعه وزارت علوم هستیم و منابعمان از ردیف بودجه‌های ملی دریافت می‌شود اما مرکز تخصصی هنرمان را با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی کرده‌ایم و یکسری از منایعی که برای حمایت از این مجموعه‌ها تأمین می‌شود از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تأمین می‌شود.

وی گفت: در حال حاضر در مجموعه‌مان 13 هسته هنربنیان و 2 شرکت هنربنیان داریم که توانسته‌اند در زمینه‌های مختلفی فعالیت‌های اقتصادی داشته باشند و کسب درآمد هم کرده باشند. چیزی حول و حوش 90 نفر در این مجموعه‌ها الان در حال حاضر در حوزه‌های مختلف مربوط به هنر فعالیت می‌کنند و مشغول به کار هستند.

راه‌‌اندازی مرکز فرهنگ و رسانه

اسدیان با بیان اینکه این مجموعه از فروردین سال گذشته و تقریباً یک سال و نیم است که کار خود را شروع کرده است، عنوان کرد: در بحث فعالیت‌هایمان، بحث همکاری با اداره‌کل ارشاد را هم داریم که ان‌شاءالله بتوانیم مرکز رشد فرهنگ و رسانه را داشته باشیم و همینطور در مراکز رشد تخصصی هنرمان بتوانیم در حوزه‌های دیگر هم ورود پیدا کنیم.

وی گفت: برای ایجاد مرکز رشد فرهنگ و رسانه در فرآیند اجرایی کردن تفاهم‌نامه‌هایی که وجود دارند هستیم؛ البته با تعییراتی که در ساختار مدیریتی ارشاد از خردادماه امسال به وجود آمده، مقداری در فرآیند اجرا تأخیر ایجاد شده است. با تغییر و تحولاتی که اتفاق افتاده دوباره در حال انجام هماهنگی‌ها هستیم و ان‌شاءالله تا دو سه ماه آینده مجدداً فرآیندهایمان را سرعت بیشتری می‌بخشیم و عملیاتی می‌کنیم.

اسدیان در پایان اظهار کرد: در کل مجموعه شهرک علمی ـ تحقیقاتی اصفهان که 9 مرکز رشد در حال فعالیت هستند. در حال حاضر چیزی نزدیک به دو هزار نفر نیروی تمام وقت و پاره‌وقت شاغل در حوزه‌های مختلف را داریم که مشغول به کار هستند و بیشترین حوزه‌های کاری در واقع در مواردی مثل فناوری‌های اطلاعات، تکنولوژی‌های IT، کامپیوتر، برق و الکترونیک، رشته‌های علوم انسانی و هنر است.

captcha