کد خبر: 3360081
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
علمای مسلمان غنا:

جوانان برای گرفتارنشدن در دام داعش به تفاسیر صحیح قرآن مراجعه کنند

شعب خارجی: علمای مسلمان غنا با اعلام موضع در برابر داعش، از جوانان این کشور خواستند برای گرفتارنشدن در دام داعش به تفاسیر صحیح قرآن مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی کشورمان در غنا، علمای مسلمان غنا با بیان اینکه فعالیت گروه‌های تروریستی برخلاف آموزه‌های اسلام است، خواستار هوشیاری جوانان نسبت به پیوستن برخی از افراد به گروه‌های رادیکال مانند گروه تروریستی بوکوحرام و داعش شدند.

به دنبال پیوستن برخی از جوانان غنا به گروه‌های تروریستی، علمای این کشور به مطبوعات اعلام کردند که داعش و دیگر گروه‌های کذایی به اصطلاح اسلامی با سوء استفاده از مردم بی‌گناه در جست‌و‌جوی پیشبرد موقعیت سیاسی، اقتصادی و ایدئولوژی خود هستند.

شیخ آرمیاو شعیب (Sheikh Armiyawo Shaibu)، عضو شورای مشورتی امام کل غنا و شیخ سلام محمد الحسن (Sheikh Salman Mohammed Alhassan)، رئیس مجلس ملی اهل سنت و جماعت این کشور در گفت‌و‌گوی جداگانه با روزنامه «دیلی گرافیک» غنا اعلام کردند: آنچه توسط گروه‌های تندرو صورت می‌گیرد، هیچ ربطی به اسلام ندارد.

آنها تأکید کردند: مایه تأسف است که برخی از جوانان مسلمان غنایی که فاقد دانش اسلامی هستند، از طریق اینترنت، تحت نفوذ برخی از افراد از خدا بی‌خبر قرار بگیرند و با پیوستن به شورشیان آن هم زیر ردای اسلام اقدام به قتل مردم بی‌گناه کنند.

نظیر که یک فارغ التحصیل رشته جغرافیا و توسعه روستایی است، یکی از 10 جوان مسلمان غنایی است که مظنون به پیوستن به داعش است.

شیخ آرمیاو گفت: اخبار مربوط به ادعای به خدمت گرفته‌شدن نظیر، مانند شوکی بود که با بیم و اضطراب توسط جامعه دریافت شد. این نشانه آن است که از این پس هر جایی هر اتفاقی بیفتد، تحت نفوذ تفکر شهروندان غنایی انجام شده است.

وی اضافه کرد: این وضعیت، جوانانی که پتانسیل مشارکت در توسعه کشورشان را دارند، در موقعیت خطرناکی قرار خواهد داد.

اسلام با کشتن و آسیب رساندن به مردم با نام دین مخالف است

شیخ ارمیاو شعیب با بیان اینکه اسلام با کشتن و آسیب رساندن به مردم تحت نام دین مخالف است، گفت: اسلام به جای استفاده از خشونت، پیام صلح، بردباری و مهربانی در هر گوشه‌ای از جهان را با خود به ارمغان آورد؛ بنابراین ایدئولوژی داعش که امر به قتل عام می‌کند بر خلاف آموزه‌های اسلام و سنت پیامبر(ص) است.

شیخ سلمان، امام جماعت مسجد «الهاشم» شهر «اکرا» از شهروندان و جوانان غنایی درخواست کرد، به هیچ وجه از گروه داعش و اعضای نادان آن که به دنبال منافع سیاسی و اقتصادی خود هستند، پیروی نکنند.

وی گفت: ما علمای اسلامی، پیوستن افراد یا هر گروهی را به داعش به این دلیل که این گروهک را هرگز اسلامی نمی‌دانیم، محکوم و اعلام می‌کنیم که عملکرد آنان به هیچ وجه ربطی به اسلام ندارد.

شیخ سلمان تصریح کرد: آموزش‌های بنیادگرایانه داعش بر خلاف آموزه‌های اسلام و قانون جهاد است، برای مثال رهبر داعش هویت دقیق و مشخص نداشته و هیچ چارچوب اسلامی شناخته شده‌ای برای قبول مسئولیت‌ها و وعده‌های خود ندارد.

عالم اهل سنت غنا بیان کرد: داعش با استدلال شکست‌خورده تبلیغ اسلام و تأسیس دولت اسلامی، دست به قتل عام و جنایت می‌زند؛ این در حالی است که اکثر مردم سوریه و عراق مسلمان هستند.

وی خطاب به عناصر داعش گفت: این منش و رفتار اسلامی نیست که مسلمانان یا غیر مسلمانانی را که علیه اسلام اعلام جنگ نکرده‌اند، به قتل برسانید.

داعش نیازمند فهم دقیق آموزه‌های اسلام است

شیخ سلمان افزود: اعضای داعش نیازمند فهم دقیق آموزه‌های اسلام هستند تا توانایی اجرای قوانین اسلام را داشته باشند، به عنوان مثال برخی از قوانین اسلامی بنابر موقعیت به اجرا گذاشته می‌شود، برخی منسوخ و برخی نیز در شرایط خاص قابل اجرا هستند.

وی به جوانان در خصوص استفاده از علمای ساختگی در شبکه‌های اجتماعی به عنوان مربی هشدار داد و گفت: تا زمانی که شما از این افراد تغذیه می‌کنید، باعث تخریب اسلام خواهید شد.

شیخ سلمان در پایان از جوانان خواست برای آشنایی با تفسیر صحیح قرآن کریم به محققان و علمای مسلمان و سنت پیامبر(ص) مراجعه کنند تا در دام داعش که به زعم خود قرآن را تفسیر می‌کند، گرفتار نشوند.

captcha