کد خبر: 3360135
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

تولید محصولات دینی و قرآنی در کشور توجیه اقتصادی دارد

گروه اقتصاد: موسوی‌لارگانی اظهار کرد: تولید و صادرات محصولات دینی و قرآنی در داخل کشور مخصوصا در زمینه اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت تولید دارای صرفه اقتصادی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی‌لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره دلایل وضعیت نامناسب تولیدات مذهبی در داخل کشور اظهار کرد: یکی از بزرگترین مشکلات کشور ما این است که واردات بی‌رویه محصولات خارجی باعث ایجاد مشکل برای کشور مخصوصا در زمینه اشتغال شده است.

امکان تولید محصولات دینی و فرهنگی در داخل کشور

وی ادامه داد: نکته‌ای که حائز اهمیت است این است که بسیاری از کالاها همانند کالاهای فرهنگی و دینی که ما توانمندی مناسبی برای تولید آن‌ها داریم، به واسطه برخورداری عده‌ای افراد از رانت، عمدتا از خارج وارد کشور می‌شوند، در حالی‌که ما دارای غنی‌ترین فرهنگ‌ها هستیم.

موسوی لارگانی افزود: اگر قرار است کالای فرهنگی به دیگر کشورها صادر شود این کشور ماست که باید برای صادرات کالاهای فرهنگی برنامه‌ریزی کند؛ چراکه این موضوع می‌تواند تبلیغ مناسبی برای دین مبین اسلام باشد اما متأسفانه به دلیل رانت‌خواری برخی افراد در این زمینه، واردات این نوع کالاها گسترش یافته است.

صرفه اقتصادی تولید محصولات دینی در داخل کشور

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این پرسش که وظیفه بهبود وضعیت تولید محصولات قرآنی و دینی در داخل کشور بر عهده چه کسی است و آیا تولید این کالاها در داخل دارای صرفه‌ اقتصادی است؟ اظهار کرد: قطعا ممانعت از ورود چنین کالاهایی بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و آنها هستند که باید برای تولید نیازهای فرهنگی برنامه‌ریزی کرده و موافقت‌های اصولی بدهند.

نماینده فلاورجان در خانه ملت ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید هم امکانات لازم را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد و هم اینکه از واردات کالاهای فرهنگی و دینی که امکان تولیدشان در داخل کشور وجود دارد، جلوگیری کنند و بنده معتقدم تولید این کالاها در داخل کشور مخصوصا در زمینه اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت تولید دارای صرفه اقتصادی است.

نکاتی که باید مورد توجه مرکز رشد فناوری‌های قرآنی قرار گیرد

لارگانی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه خود درباره تأسیس مرکز رشد فناوری‌های قرآنی از سوی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور اظهار کرد: لازم است که مخصوصا در مورد داستان‌های قرآنی و کالاهای فرهنگی که می‌تواند جنبه دینی و مذهبی داشته باشد و بازی‌هایی که برای سنین کودکان و نوجوانان مناسب است برنامه‌ریزی‌های لازم توسط این مرکز صورت گیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تأکید کرد: همچنین می‌توان برخی الگوهای اسباب‌بازی، لباس و... را طراحی کرد و ایده‌های لازم را در اختیار تولیدکنندگان قرار داد که این محصولات را به تولید انبوه رسانده، در اختیار مصرف‌کنندگان قرار داده و حتی به دیگر کشورها هم صادر کنند.

مطالب مرتبط
captcha