کد خبر: 3360320
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲

درخشش دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل در جشنواره قرآن و عترت

گروه فعالیت‌های قرآنی: با مشخص شدن نتایج یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد استانی اردبیل با کسب پنج مقام برتر و ۱۱ نفر دیگر راه یافته به مرحله کشوری خوش درخشیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حسین علی‌پور، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل دیروز، 16 شهریورماه در جمع خبرنگاران رسانه‌ها، گفت: به منظور ترویج فرهنگ قرآن و عترت و آشنا سازی دانشگاهیان و خانواده‌های آنان با این فرهنگ ناب اسلامی، امسال نیز همچون سنوات گذشته با برگزاری مرحله استانی و ارسال نتایج به دبیرخانه کشوری دانشجویان، اساتید و کارکنان این واحد استانی در بخش‌های شفاهی، کتبی و ادبی و هنری این جشنواره به مرحله کشوری راه یافتند.
وی خاطر نشان کرد: مرحله کتبی همزمان با سراسر کشور در شهریورماه برگزارشد و مرحله نهایی در بخش شفاهی در نیمه دوم مهرماه سال جاری به میزبانی استان قم برگزار می شود.
در ادامه اکبر غاربی، معاون فرهنگی و اجرایی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان اردبیل و مسئول برگزاری مرحله مقدماتی یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: از ابتدا سعی بر این بود تا ضمن جلب حداکثر مشارکت دانشگاهیان، بتوانیم همچون سنوات گذشته و حتی بهتر از قبل از نظر کسب نتایج نیز جزو برترین‌ها باشیم که به حول و قوه الهی و با برنامه ریزی‌های انجام شده این کار اتفاق افتاد.
غاربی افزود: در مرحله مقدماتی بیش از 250 نفر در بخش‌های شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی و هنری و فناوری در سطح استان شرکت کننده داشتیم که خوشبختانه شاهد درخشش دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد استانی اردبیل در این جشنواره بودیم.
وی ادامه داد: در بخش شفاهی دانشجویان زن، سمیه عباس زاده در حفظ 2 جزء، الهه طلایی‌آذر در حفظ 5 جزء، کبری احمدزاده و شهناز شیخ‌الاسلامی در قرائت ترتیل و فرحناز فرید در قرائت تحقیق، همچنین رامین رستمی در حفظ 10 جزء، قاسم هاشمی در قرائت ترتیل و حسن علویان صدر در رشته اذان و نیز در بخش کتبی مدرسین و کارکنان مرد، رسول محمدزاده، بهزاد عباس‌زاده و  جلال مالک هر سه نفر در رشته مفاهیم و مفردات قرآنی به مرحله کشوری راه یافتند.
سرپرست کل گروه اعزامی واحد استانی اردبیل به مرحله کشوری ادامه داد: در بخش‌های ادبی و هنری برندگان کشوری طی یک رقابت سنگین و حریف‌های قوی از استان‌های دیگر کشور مشخص شدند و در نهایت در رشته نمایشنامه نویسی محمود مهدوی مقام دوم، در رشته خطاطی محمد الماسی مقام اول و در رشته عکاسی محمد دشتی، بهزاد جوادزاده و کامل روحی هر سه نفر از اردبیل به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.
غاربی اظهار امیدواری کرد: با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی که در حال انجام است امید داریم در بخش شفاهی نیز که در نیمه دوم مهرماه در استان قم برگزار خواهد شد به رتبه‌های برتر دست یابیم.

قاری قرآن
|
-
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
0
0
درود و سلام بر استاد علویان صدر و آرزوی توفیقات روزافزون برای استاد و سرورم
captcha