کد خبر: 3360518
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
غلامرضا مصطفی‌پور:

بانکداری اسلامی عدالت و انصاف را نهادینه می‌کند

گروه اقتصاد: یک کارشناس بانکی تأکید کرد: در بانکداری اسلامی، عدالت، انصاف و همچنین اخلاق نهادینه می‌شود و همه فعالیت‌های اقتصادی متناسب با عقود و شرع مقدس اسلام ساماندهی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) غلامرضا مصطفی‌پور، مدیرعامل پیشین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، در مصاحبه با رادیو اقتصاد با بیان اینکه ممکن است در هزینه تسهیلات انحرافی صورت گیرد، گفت:‌ عقود اسلامی در بانک‌ها اجرا می‌شود اما در مواردی این قراردادها صوری است که باید نظارت شود.

وی افزود: بانکداری بدون ربا در کشور ما منشاء تحول بانکداری اسلامی در کشورهای اسلامی شده است اما دیگر کشورهای اسلامی در زمینه تدوین ابزار و سیاست‌های پولی و بانکی و پاسخ‌گویی به نیازهای روز جامعه و اقتصاد پیشرفت بیشتری دارد.

مصطفی‌پور گفت: در ایران هم باید نهادهای نظارتی متناسب با اهداف بانکداری بدون ربا تقویت شود و امیدواریم انحراف در تخصیص منابع و همچنین هزینه تسهیلات به صفر برسد.

وی با بیان اینکه بانکداری بدون ربا به معنی حرکت به سمت استقرار بانکداری اسلامی است، گفت: در بانکداری اسلامی همه نیازها و رفتارهای صاحبان پول و متقاضیان و عرضه‌کنندگان خدمات بانکی مبتنی بر شرع مقدس اسلام است و همه نیازهای جامعه بر اساس ابزارهای پولی و مالی اسلامی پاسخ داده می‌شود.

مصطفی‌پور افزود: همچنین در بانکداری اسلامی هیچگونه خلاء از لحاظ پاسخگویی به نیاز شهروندان وجود ندارد و همه سیاست‌های پولی و بانکی در مسیر تحقق اهداف اقتصادی نظام تدوین و اجرا می‌شود.
وی گفت: در بانکداری اسلامی؛ عدالت و انصاف و همچنین اخلاق نهادینه می‌شود و همه فعالیت‌های اقتصادی متناسب با عقود و شرع مقدس اسلام ساماندهی خواهد شد.
مصطفی‌پور بر ضرورت بازنگری در قانون بانکداری بدون ربا تأکید کرد و گفت: نیازهای امروز متنوع شده است و به ابزارهای جدید نیاز دارد و البته نیاز داریم که بازار سرمایه نیز متناسب با ظرفیت اقتصاد ملی رشد کند و از فشار به بانک  کاسته شود.

پیام
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۰ - ۲۲:۱۰
0
0
احسنت...بسیار زیبا جناب اقای دکتر عنوان کردن...چرا امثال دکتر مصطفی پور نباید راس امور بانکی باشند...کسیکه‌به جوانها واقعا بسیار بها میدادند...
captcha