کد خبر: 3360622
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵
حسینی اعلام کرد:

تبلیغ ماهواره ای مجوز محصولات دارویی را باطل می‌کند

گروه سلامت: مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: کالاهایی که در ماهواره ها و شبکه های غیرمجاز تبلیغ می شوند هیچ مجوزی از وزارت بهداشت ندارند و اگر مجوزی نیز داشته باشند مجوز آنها به سرعت تعلیق و باطل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) هدایت حسینی، مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در رابطه با  تبلیغات فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی در رسانه‌ها اظهار کرد: تبلیغات در رسانه‌ها یکی از موضوعاتی است که در سازمان غذا ودارو مورد توجه ویژه‌ای قرار دارد.

وی افزود: تبلیغات محصولات غذایی به ویژه فرآورده‌های غذایی وارداتی در شبکه‌های غیرمجاز و ماهواره‌ها ممنوع است که این اقدام با همکاری وزارت ارشاد صورت می‌گیرد که در صورت تبلیغات  در ماهواره تمامی پروانه‌های محصولاتی که در ماهواره تبلیغ دارند باطل می شود.

حسینی افزود: کالاهایی که در ماهواره‌ها و شبکه‌های غیرمجاز تبلیغ می‌شوند هیچ مجوزی از وزارت بهداشت ندارند و اگر مجوزی نیز داشته باشند مجوز آنها به سرعت تعلیق و باطل می شود.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: تبلیغات فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی در رسانه‌های داخلی ممنوعیتی ندارد ولی بر اساس ماده 37 قانون تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت در حال حاضر ممنوع است که فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت به صورت کارشناسی تهیه شده و به سازمان صدا و سیما و به مراجعی که بر تبلیغات نظارت دارند ابلاغ شده است؛ محصولات آسیب رسان محصولاتی را شامل می شود که میزان نمک ،چربی و شکر آنها بالا می باشد که در سه دسته هستند که تبلیغات این محصولات قطعا ممنوع است و هیچ تبلیغاتی را در هیچ رسانه ای داشته باشند.

حسینی گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی که مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو داشته باشند می توانند تبلیغات داشته باشند ولی اگر محصولی مجوز نداشته باشد و تبلیغی را در هر رسانه‌ای داشته باشد تخلف بوده و با آن‌ها به شدت برخورد می‌کنیم.

captcha