کد خبر: 3361711
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
ظریف عنوان کرد:

اعلام آمادگی ایران در ایجاد جبهه مشترک برای مبارزه با افراط و تروریسم

گروه سیاسی: وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار رئیس پارلمان عراق از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد جبهه مشترک برای مبارزه با افراط و تروریسم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، سلیم الجبوری، رئیس پارلمان عراق که در رأس هیئتی در ایران به سر می‌برد، بعد از ظهر امروز، شنبه 21 شهریور، با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار درخصوص مسائل دوجانبه و تحولات جاری در عراق گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

رئیس پارلمان عراق در این دیدار ضمن تبریک موفقیت جمهوری اسلامی ایران در مسئله هسته‌ای، آن را به نفع منطقه خواند و افزود: تلاش‌های ایران را در جهت ایجاد ثبات در منطقه ارج می‌نهیم.

سلیم الجبوری با قدردانی از دولت و ملت ایران به خاطر کمک به مردم عراق در طول بحران، از جمهوری اسلامی ایران خواست همواره در کنار عراق برای حل بحران‌های داخلی و مبارزه با افراطی‌گری باشد.

در این دیـدار وزیر امور خارجه کشورمان هم، صلح در عراق و حضور و مشارکت مؤثر همه گروه‌های عراقی در ساختن آینده این کشور را بسیار با اهمیت خواند و افزود: عراق یکی از مؤثرترین کشورهای عربی و اسلامی است که باید هر چه سریعتر نقش خود را باز یابد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات داخلی در عراق با درایت مسئولان این کشور، اظهار کرد: ما همواره در حوزه مسائل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه مبارزه علیه خشونت و افراطی‌گری در کنار دولت و ملت عراق خواهیم ایستاد.

وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد: روند اصلاحات در عراق با همفکری و همکاری همه گروه‌ها و نهادهای قانونی عراق به نتیجه مطلوب برسد.

ظریف با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد جبهه مشترک برای مبارزه با افراط و تروریسم، ابراز امیدواری کرد که کشورهای منطقه بتوانند مسایل و مشکلات خود را با گفت‌وگو حل و فصل کنند.

captcha