به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، پس از طراحی و تصویب سند جامع ارزیابی کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم توسط مدریت طرح و برنامه، فاز اول از این سند در دو مرحله در حال برگزاری است. حجت الاسلام عبداللهی، مدیر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در تشریح این خبر گفت: آشنایی کارمندان با دیدگاه های سازمان نسبت به عملکردشان از جمله حقوق اصلی آنان محسوب میشود.
وی افزود: از طرفی با توجه به آنکه منابع انسانی هر سازمانی جزء سرمایههای اصلی آن هستند بدیهی است سازمانها نیز جهت اطلاع از فعالیتهای کمی و کیفی کارکنان، میزان رشد دانشی، مهارتی و انگیزشی آنها باید رویههایی مستمر جهت اطلاعیابی طراحی و اجرا کنند.
مدیر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: از مهمترین پیامدهای اجرای سیستم هدفمند ارزیابی کارکنان این است که منابع انسانی میتوانند سطح انتظارات و توقعات سازمان خود را در خصوص نحوه عملکرد و جایگاه فعالیتهای خود نسبت به توقعات را دریابند. این مهم خود باعث پویایی و تحرک بیشتر در منابع انسانی خواهد شد.
عبداللهی همچنین بیان کرد: فاز اول از سند جامع ارزیابی کارکنان دانشگاه شامل دو مرحله است که به ترتیب در حال انجام است. مرحله اول آن شامل ارزیابی عملکرد کارکنان دانشکدههای علوم قرآنی است و مرحله دوم نیز شامل ارزیابی کارکنان ستاد دانشگاه و رؤسای دانشکدههاست.
وی هدف اصلی از اجرای این سند را شناسایی تناسب شغل با شاغلان و پیمایش سازمانی عنوان کرد که منجر به تشویق و ارتقاء منابع انسانی کیفی و جلوگیری از عملکردهای نامناسب احتمالی در سطح دانشگاه خواهد شد.
مدیر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تصریح کرد: قطعاً این ارزیابی در استقرار مطلوب ساختار جدید دانشگاه، ساختار نفرات، سازماندهی وظایف، طراحی شغلها کمک شایانی خواهد کرد.
وی همچنین بیان کرد: از مدتها پیش مدیران و کارکنان دانشگاه خواستار ارزیابی جامعی بودند که بتوانند در پرنو آن میزان اثرگذاری خود بر مجموعهشان را بدانند و از انتظارات تصمیمگیران دانشگاه نسبت به مجموعه خود مطلع شوند.
حجتالاسلام عبدالهی در خصوص مرحله اول از این سند گفت: سند تدوین شده ارزیابی مرحله اول بهطور خلاصه شامل ۶ شیوه ارزیابی متفاوت است که همزمان در حال اجراست. شیوه اول شامل ارزیابی ستاد دانشگاه از دانشکدهها، شیوه دوم بررسی کارسنجی فعالیتها، شیوه سوم بررسی میزان شناخت شغل و توانمندیهای کارکنان، شیوه چهارم ارزیابی وضعیت حراستی، شیوه پنجم شناخت وضعیت اطلاعات نرمافزاری و شیوه ششم ارزیابی رؤسای دانشکدهها از کارکنان تحت امرشان است.
وی افزود: مجموعه این ۶ شیوه ارزیابی ۱۴۰ امتیاز خواهد داشت که کارکنان میبایست حداقل ۹۷ امتیاز کسب کنند. بدیهی است نتیجه ارزیابی بهصورت کیفی و کمی به اطلاع افراد خواهد رسید و در پرونده آنان نیز ثبت خواهد شد. برترینهای دانشگاه نیز در این ارزیابی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
عبدالهی همچنین در خصوص تکمیل فرمهای مربوطه و شرکت در این طرح اظهار کرد: همکاران عزیز در سطح دانشکدهها باید بر اساس بخشنامههای ابلاغی اطلاعرسانی کامل را انجام دهند و فرمهای مربوطه را با مراجعه به سامانه آموزش الکترونیکی http://lms.quran.ac.ir تکمیل و در این پروژه شرکت کنند.
مدیر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پایان عنوان کرد: همکاران جهت هر گونه سؤال یا ابهام میتوانند از ساعت ۱۳ الی ۱۴ با شماره تماس ۰۲۵۳۲۹۱۱۱۸۶ تماس بگیرند.