کد خبر: 3365003
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵
آیت‎الله‌العظمی نوری‌همدانی:

مسلمانان در برابر حمله به مسجدالاقصی و مردم یمن سکوت نکنند

گروه سیاسی: مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه رژیم آل‌سعود با جنایتی که در حق مردم مظلوم یمن مرتکب شده چهره واقعی خود را به جهانیان نشان داده است، گفت: مسلمانان نباید در برابر حمله به مسجدالاقصی و مردم یمن سکوت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی مرجع تقلید شیعیان امروز، 28 شهریور در اولین روز درس خارج فقه خود در سال تحصیلی جدید که در مسجد اعظم برگزار شد به حمله اسرائیل به مسجدالاقصی و آل‌سعود به یمن  اشاره کرد و ضمن محکوم کردن  این جنایات گفت: حوزه علمیه، مراجع و علما جنایات وحشیانه اسرائیل به مسجد الاقصی را محکوم می‌کنند و حمله وحشیانه عربستان به مردم مظلوم یمن را کمتر از جنایات رژیم صهیونیستی  به مردم بی‌دفاع غزه نمی‌داند.

وی افزود: مسجدالاقصی برای همه مسلمانان است و اسرائیل با این جنایت و حرکت وحشیانه خود می‎خواهد مسجدالاقصی را تصاحب کند، بنابراین وظیفه همه مسلمانان ایستادگی، مقاومت در برابر این رژیم و ایادی او می‌باشد و همچنین وظیفه دارند در برابر این حرکات سکوت نکنند و هوشیاری خود را بیش از گذشته اعلام نمایند. اسلام به مسلمانان دستور می‌دهد؛ سکوت در برابر ظالم و ظالمان جایز نیست و لازم است در برابر حاکمان بایستند.

آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی گفت: رژیم آل سعود با جنایتی که در حق مردم مظلوم یمن مرتکب شده، بی‌لیاقتی خود را برای همگان ثابت کرده و چهره واقعی خود را به جهانیان نشان داده است.

وی در ادامه به روایتی از امام صادق(ع) درباره جایگاه فقه در روایات اشاره کرد و افزود: خداوند به هر کس بخواهد حکمتی عنایت خواهد کرد، ولی تا انسان لیاقت این نعمت را پیدا نکند به او داده نخواهد شد.
این مرجع تقلید درباره معنای حمکت گفتند: هر فرهنگی مبنایی دارد و براساس آن مبنا، ملت آن شناخته می شوند و حرکت می‌کنند.

ایشان با بیان این که حکمت یعنی، قوانین اسلام، شاخصه ها و ارزش های اصولی آن، به معنای حکمت در بیان امام صادق(ع) اشاره کرد و اظهار داشت:حکمت در کلام امام صادق(ع) به معنای تقفه در دین است، تفقه را نباید کوچک شمرد، تفقه نردبانی به سوی کمالات عالی انسانی است.

آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی با بیان اینکه هر چیزی ستونی دارد عنوان کرد: رکن دین و ستون اسلام فقه است و این فقه سرآمد همه کمالات است؛ بنابراین باید شکرگزار خدا بود که در راه تفقه در دین قدم بر می‎دارید.

captcha