کد خبر: 3365033
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵

نخستین جشنواره محیط زیست در فضای مجازی برگزار می‌شود

گروه سلامت: نخستین جشنواره محیط زیست در فضای مجازی در محورهای آزاد و موضوعات مختلف از سوی سازمان محیط زیست برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) هادی مؤید، دبیر نخستین دوره جشنواره محیط زیست در فضای مجازی با بیان اینکه این جشنواره در محور‌های آزاد و در موضوعات مختلف در رابطه با محیط زیست برگزار می‌شود، اظهار کرد: جشنواره محیط  زیست در فضای مجازی جشنواره دائمی بوده که در پایان هر فصل آثار ارسال شده به دبیرخانه آن مورد داوری قرار می‌گیرند.

وی افزود: دوره نخست این جشنواره از 25 خرداد آغاز شده و شرکت کنندگان می‌توانند تا 30 شهریورماه آثار خود در را در قالب تیتر، گفت‌وگو، یاداشت، مقاله، تیتر، عکس، گزارش ،کاریکاتور، ویدوئو، گروه‌های اجتماعی(اینترنتی)، آثار گرافیکی، صفحات اینستاگرام، سایت و وبلاگ که در رابطه با محیط زیست است را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

دبیر جشنواره محیط زیست در فضای مجازی ادامه داد: آثار ارسالی به جشنواره تا 15 مهرماه داوری و نفرات برتر آن اعلام می‌شود، همچنین در پایان هر نیز به آثار برتر فصلی مورد ارزیابی قرار گرفته و آثار منتخب سال برگزیده می‌شود

مؤید  همچنین با بیان این که در حال حاضر کمپینی به نام ضامن آهو نیز به تبیین و تبلیغ اندیشه ائمه اطهار(ع) در رابطه با محیط زیست می‌پردازد اظهار کرد: در این همایش آثاری که از دیدگاه‌های مذهبی به مسأله محیط زیست می‌پردازند نیز مورد توجه قرار گرفته و آثار برتر در این حوزه نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد.

بر اساس گزارش ایکنا علاقمندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را پایگاه اینترنتی دبیرخانه آن ارسال کنند.

captcha