کد خبر: 3365060
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۶

بازدید خوشنویسان ایرانی از نسخه‌های قرآنی نفیس نجف + عکس

گروه بین‌الملل: ۴۰ خوشنویس ایرانی از مؤسسه «دارالتراث» نجف اشرف و نسخه‌های قرآنی نفیس این مؤسسه بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مدیریت مؤسسه «دارالتراث» نجف اشرف از 40 خوشنویس برجسته ایرانی وابسته به مؤسسه «دارالکتابة قرآن» جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.
سید حسن موسوی بروجردی، رئیس مؤسسه «دارالتراث» نجف اشرف؛ حاج علاء الاعسم، مدیرکل مؤسسه دارالتراث و برخی از مسئولان و خوشنویسان «دارالخط العربی» وابسته به مؤسسه در هئیت استقبال از خوشنویسان ایرانی حضور داشتند.
استاد حسن الاعسم، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی مؤسسه «دارالتراث» نجف تصریح کرد: هئیت ایرانی به‌منظور زیارت از آستان‌های مقدس به نجف اشرف آمدند و ما به‌طور رسمی برای بازدید از مؤسسه دارالتراث و اطلاع از فعالیت‌های این مؤسسه از آن‌ها دعوت به عمل آوردیم.
وی افزود: همچنین از دیگر اهداف این دعوت، تحکیم روابط با ایران با محوریت اسلامی است به‌ویژه این که هئیت خوشنویسان ایرانی در زمینه تزئینات و تذهیب اسلامی و مکتب‌های خوشنویسی دارای تجربه و پیشنیه بسیار قوی هستند.
الاعسم بیان کرد: از دیگر اهداف این بازدید، امضای تفاهم‌نامه میان «دارالخط العربی» وابسته به مؤسسه «دارالتراث» نجف با «دارالکتابه قرآن» ایران به‌منظور ایجاد همکاری در زمینه خوشنویسی و فعالیت‌های کاری و نیز برگزاری همایش‌ها و حمایت از دوره‌های علمی در زمینه خوشنویسی و تزئینات اسلامی بود.
طی این بازدید، خوشنویسان ایرانی از کتابخانه عمومی تاریخی مؤسسه «دارالتراث» نجف و نیز بخش‌های مختلف آن و برخی از میراث این مؤسسه مانند نسخه‌های نفیس قرآن کریم بازدید و از آخرین انتشارات مؤسسه دارالتراث مطلع شدند و نسبت انتشارات و موفقیت‌‌های این مؤسسه ابراز شگفتی کردند.

captcha