کد خبر: 3366270
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰

نقش روحانیت در جبهه‌های دفاع مقدس بی‌نظیر بود

گروه اجتماعی: معاونت طلاب و دانش‌آموختگان مرکز مدیریت حوزه علمیه قزوین با اشاره به جانفشانی‌های رزمندگان آن دوران حماسه وایثار، گفت: نقش روحانیت در جبهه‌های دفاع مقدس بی‌نظیر بود.

حجت‌الاسلام علاءالدین صفی‌خانی، معاونت طلاب ودانش آموختگان مرکز مدیریت حوزه علمیه قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: نقش تأثیرگذار روحانیت در جبهه‌ها دردوران دفاع مقدس برای همگان مشهود بود چراکه این قشر توانسته بودند در مناطق عملیاتی نقشی محوری داشته باشند.

معاونت طلاب و دانش‌آموختگان مرکز مدیریت حوزه علمیه قزوین، با اشاره به جانفشانی‌های رزمندگان آن دوران حماسه و ایثار، عنوان کرد: روحانیت در جبهه‌ها علاوه بر تبلیغ مسائل دینی و در بیشتر عملیات‌های مهم نقش محوری و اثرگذار داشت.

صفی‌خانی با اشاره به حدود چهار هزار شهید روحانی در کشور بیان کرد: استان قزوین هم بیش از 107 شهید روحانی را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی افزود: حضور شهیدان روحانی نشان‌دهنده این است که روحانیت در تمام عرصه‌های مختلف این نظام مقدس جمهوری اسلامی حضوری مؤثر داشته و خواهد داشت.

معاونت امور طلاب ودانش آموختگان مرکز مدیریت حوزه علمیه قزوین با اشاره به فداکاری وایثار رزمندگان در هشت سال جنگ تحمیلی، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس آن چیزی که برای ملت ایران پیروزی به همراه داشت، ایمان به خدا، توسل به ائمه معصومین(ع) و رهبری حضرت امام خمینی(ره) بود و به این سبب توانست در مقابل همه کشورهایی که به صدام در این جنگ کمک‌های تسلیحاتی و مادی می‌کردند، فائق آید.

صفی‌خانی در خاتمه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه گوش به فرمان ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است، گفت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی با اقتدار در برابر هر گونه تهدید از سوی دشمنان آماده است.

captcha