کد خبر: 3366280
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸

بیش از ۴۰۰ ویژه‌برنامه دفاع مقدس در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان گفت: در هفته دفاع مقدس امسال بیش از ۴۰۰ ویژه‌برنامه متنوع با شعار محوری « ما می‌توانیم» و با تأکید بر تقویت روحیه مقاومت ملت، دشمن‌شناسی و بصیرت‌افزایی در خصوص جنگ نرم در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان، سرهنگ پاسدار عیوض‌علی فقیری، معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان استان روز گذشته، 31 شهریورماه در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در مهمانسرای سپاه زاهدان برگزار شد، گفت: در هفته دفاع مقدس امسال بیش از 400 ویژه‌برنامه متنوع با شعار محوری « ما می‌توانیم» و با تأکید بر تقویت روحیه مقاومت ملت، دشمن‌شناسی و بصیرت‌افزایی در خصوص جنگ نرم در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به روزشمار هفته دفاع مقدس، بیان کرد: اولین روز از این هفته، روز « نیروهای مسلح، سلحشوری و پایمردی» نامگذاری شده است که همراه با برگزاری مراسم رژه و صبحگاه مشترک می‌باشد و در دومین روز با عنوان « روحانیت، علم و دانش پژوهی سربازان» یادواره شهدای روحانی و همایش « نقش روحانیت در دفاع مقدس» برگزار می‌شود.
معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان استان افزود: « شهیدان، جانبازان، صلابت و فخرآفرینی» عنوان روز سوم هفته دفاع مقدس است که در آن برنامه‌هایی همچون دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گرانقدر برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: روز چهارم با عنوان « معنویت، زنان، خانواده و سلامت» همراه با برگزاری نشست مادران پرچمدار و برپایی کارگاه‌های مهارتی زندگی و روز پنجم به عنوان روز « دفاع همه جانبه، جوانان و پشتیبانی از اصناف» با برنامه هایی از قبیل همایش و نشست صمیمی فرماندهان سپاه سیستان و بلوچستان، برگزاری جلسه سرگروه های حلقه صالحین و بازدید از نمایشگاه های دفاع مقدس همراه است.
فقیری در پایان افزود: در روز ششم از هفته دفاع مقدس که با عنوان « ولایت‌مداری، رزمندگان، جهادگران» نامگذاری شده است، جلسات خاطره‌گویی و همچنین در آخرین روز با عنوان « وحدت ملی، بصیرت، دشمن شناسی و بیداری اسلامی و استکبار ستیزی» برنامه های مختلفی از جمله نشست علمای اهل تسنن و تشیع با موضوع وحدت ملی و مقابله با استکبار و همچنین همایش مقابله با ماهواره و خطرات آن برگزار می‌شود.

captcha