کد خبر: 3372594
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰

وظیفه امروز ما، صیانت از سرمایه‌های عظیم دفاع مقدس است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: حس مسئولیت‌پذیری و روحیه ایثارگری در صحنه دفاع از ارزش‌ها، پیام دفاع مقدس برای همه نسل‌هاست و ما همواره وظیفه داریم تا برای سربلندی و عزت کشورمان، سرمایه‌های عظیم دفاع مقدس را صیانت کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام عیسی بزمانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان شب گذشته، یکشنبه 5 مهرماه در همایش « آینه‌های ایثار و مقاومت» که در زاهدان برگزار شد، گفت: یکی از بزرگترین درس‌های دفاع مقدس حس مسئولیت‌پذیری رزمندگان و همچنین ولایت‌مداری آنان بود که همین امر سبب پیروزی ما در جنگ شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: حس مسئولیت‌پذیری و روحیه ایثارگری در صحنه دفاع از ارزش‌ها، پیام دفاع مقدس برای همه نسل‌هاست و ما همواره وظیفه داریم تا برای سربلندی و عزت کشورمان، سرمایه‌های عظیم دفاع مقدس را صیانت کنیم.
وی با بیان این‌که عزت امروز ایران اسلامی، حاصل مجاهدت‌های جوانان دیروز است، گفت: امام خمینی(ره) در جمله‌ای فرمودند من شهادت می‌دهم که مردم ایران کنونی از امت زمان امیرالمؤمنین(ع) بسیار بهتر و ولایت‌مدارتر هستند.
بزمانی خاطرنشان کرد: شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی با رشادت و جانفشانی‌های خود مقاوم و پایدار ایستادگی کردند تا مکتب اسلام بماند، ما هم باید با اقتدار راه آنان را دنبال و از انقلاب و ولایت حمایت و پشتیبانی کنیم.
وی در ادامه از رونمایی۲ اثر ماندگار در حوزه دفاع مقدس خبر داد و افزود: کتاب «عرشیان هم آشیان» روایتی است از زندگی ۸۴ شهید از ۴۰ خانواده به نویسندگی اسماء دهقان و کتاب « به وسعت دریا» اشعار منتخب ششمین و هفتمین جشنواره شعر دفاع مقدس سیستان و بلوچستان به نویسندگی علی رضا باقری است.
در پایان این مراسم که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد، از نویسندگان، روایتگران و شاعران در عرصه دفاع مقدس تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

captcha