کد خبر: 3377128
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸

حجاج ایرانی در راه مدینه و ایران / تا پایان امروز ۴۳ درصد حجاج از مکه خارج می‌شوند

گروه جامعه: مدیرکل پذیرش و اعزام سازمان حج وزیارت از انتقال بیش از ۱۳ هزار حاجی ایرانی به کشور و ۱۳ هزار نفر دیگر به مدینه منوره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حسن سرخوش، مدیرکل پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت اعلام کرد: تا پایان امروز بیش از 13 هزار حاجی ایرانی از جده راهی ایرانی می‌شوند.

وی افزود: عملیات انتقال این زائران در قالب 97 کاروان با 39 پرواز دو هواپیمایی ماهان و سعودی به چهار ایستگاه پروازی تهران، گرگان، شیراز، ساری و تبریز انجام می‌شود.

سرخوش تعداد زائرانی را که تا پایان امروز از مکه به مدینه اعزام می‌شوند را 13 هزار و 616 نفر در قالب 100کاروان اعلام کرد و افزود: بدین ترتیب حدود چهل و سه در صد حجاج ایرانی از مکه خارج شده و تعداد کاروان‌های زائران ایرانی در این شهر به 259 کاروان خواهد رسید.

مدیرکل پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه پروازهای حجاج از جده به ایران طبق روال و برنامه ادامه دارد، گفت: انتقال 36 هزارو 500  زائر مدینه قبل با 114 پرواز از ششم تا بیستم مهرماه از فرودگاه جده به مقصد استگاه‌های پروازی در ایران به طول می‌انجامد.

به گفته سرخوش اعزام زائران مدینه بعد به شهر پیامبر(ص) تا 18 مهرماه (26 ذی حجه) ادامه خواهد‌ داشت.

وی اضافه کرد: بازگشت 27 هزار و 500 زائرمدینه بعد نیز از دوازدهم مهر ماه آغاز و تا بیست و پنجم این ماه با 112 پرواز دو شرکت هواپیمایی ماهان و ایران ایر انجام خواهد شد.

برپایه این گزارش این مقام سازمان حج و زیارت در خصوص انتقال بار حجاج نیز گفت: شرکت‌های هواپیمایی از دریافت بار اضافی و یا ساک‌های غیر استاندارد خودداری می‌کنند و باردستی همراه زائر هم یک عدد ساک به ظرفیت پنج کیلوگرم درنظر گرفته شده است.

captcha