کد خبر: 3377666
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶

اطعام بیش از ۵ هزار نیازمند از محل موقوفه الغدیر زاهدان

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: در مراسم عید غدیر امسال بیش از ۵ هزار نیازمند از محل موقوفه الغدیر زاهدان و با کمک خیرین و واقفین خیراندیش این شهرستان اطعام شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌ المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: در مراسم عید غدیر امسال بیش از 5 هزار نیازمند از محل موقوفه الغدیر زاهدان و با کمک خیرین و واقفین خیراندیش این شهرستان اطعام شدند.
وی افزود: مجتمع فرهنگی و مسجد الغدیر زاهدان یکی از بزرگ‌ترین اماکن مذهبی و پایگاه اجرای برنامه‌های فرهنگی است که در ایام دهه ولایت و عید غدیر با برگزاری مراسم معنوی، نقش ارزنده‌ای در تبیین جایگاه ولایت و امامت در جامعه دارد.
تدینی بیان کرد: اطعام نیازمندان از مصادیق انفاق است که در دین اسلام از اهمیت زیادی برخوردار است و خداوند برای حفظ حرمت انسان‌ها و ایجاد تعادل در جامعه، بر صاحبان ثروت واجب کرده که بخشی از اموال خود را برای تأمین هزینه زندگی و رفع‌گرسنگی نیازمندان اختصاص دهند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: همچنین در مراسم جشن عید غدیر از محل درآمد موقوفه و اجرای نیت واقف و با کمک خیرین بیش از 2000 جفت کفش توزیع شد.

captcha