کد خبر: 3382261
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰

تمرکز صرف بر برنامه‌های مذهبی ایراد فعالیت‌های فرهنگی است

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما اظهار کرد: ایرادی که در فعالیت‌های فرهنگی دیده می‌شود این است که تنها بر فعالیت‌های قرآنی و مذهبی تمرکز می‌شود و به فعالیت‌های دیگر توجه چندانی نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، فاروق داوودپور، معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما شامگاه دوشنبه، 13 مهر در جلسه شورای سیاست‌گذاری سما استان‌ها در همدان بیان کرد: در اجرای برنامه‌های فرهنگی تنها بر فعالیت‌های قرآنی و مذهبی تمرکز نداشته باشید، ایرادی که در فعالیت‌های فرهنگی دیده می‌شود این است که تنها بر فعالیت‌های قرآنی و مذهبی تمرکز می‌شود و به فعالیت‌های دیگر توجه چندانی نمی‌شود.

وی با اشاره به ایجاد مدارس ورزشی عنوان کرد: سال گذشته 30 مدرسه ورزش و امسال 20 مدرسه ورزش دیگر ساخته شده و هدف این مدارس توسعه ورزش و تبحر پیدا کردن دانش‌آموزان حداقل در یک رشته ورزشی است.

داوودپور با بیان اینکه دانشجویان و دانش‌آموزان این مراکز در مسابقات و المپیادهای ورزشی خوش درخشیده‌اند، اضافه کرد: در برخی از رشته‌ها مدارس و آموزشکده‌های سما می‌توانند تیم‌هایی در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشند.

معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما خاطر نشان کرد: در دو سال اول حضور دانشجویان با پرسش‌نامه‌های مشخصی باید رشته‌هایی را که در آنها توانایی و استعداد دارند، شناسایی شود و بعد تحت آموزش قرار گرفته و استعدادهای آنها رشد پیدا کنند.

captcha