کد خبر: 3383275
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
خلیفه:

فعالیت‎های میان رشته‎ای قرآن و علم در دانشگاه‎ها حمایت شود

گروه فعالیت‎های قرآنی: حافظ ۲۰ جزء قرآن کریم با اشاره به وضعیت مباحث میان رشته ای قرآن و علوم تاکید کرد: متاسفانه شاهد حمایت لازم از کارهای میان رشته ای قرآن و علم در محیط های دانشگاهی نیستیم.

محمدمهدی خلیفه در گفت‎و گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: در دانشگاه ها در رشته‎های مرتبط با قرآن و محیط‎های حوزوی در مباحث میان رشته ای فعالیت های خوبی صورت می گیرد اما شاهد حمایت در عرصه علوم طبیعی ومهندسی با رویکرد میان رشته ای قرآنی نیستیم.
وی اظهار کرد: در رشته هایی مانند معماری و در برخی رشته های دیگر مانند پزشکی و ... می توان کارهای میان رشته های خوبی را انجام داد و حتی در رشته های مهندسی تاکید بر مباحقث اخلاقی و اعتقادی در نوع کارهایی که انجام می شود می تواند پیگیری شود ولی باید حمایت حداقلی از آن وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر پشتیبانی لازم صورت گیرد و جهت دهی شود می توان شاهد کارهای خوبی در این عرصه باشیم همچنین اگر جلسات قرآنی خوبی بری تقویت اعتقادی و اخلاقی جوانان دانشگاهی برگزار شود استقبال صورت می گیرد و رویکرد منفی نیست.
خلیفه با بیان اینکه حفظ ناپیوسته داشته و سبب شده است تا در مدتی طولانی تر به حفظ این مقدار از قرآن موفق شود تاکید کرد: مرور و تداوم در حفظ مهمترین عامل برای موفقیت در حفظ قرآن است و حفظ قرآن دارای برکات زیاد دنیوی و اخروی است.
این حافظ قرآن با اشاره به مقولات مختلف سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در مرحله شهرستانی در ناحیه دو تصریح کرد: داوری این مسابقات خوب بود همچنین باید از انتخاب زمان و مکان نیز قدردانی کنیم و به نظر من از ناحیه یک هم بهتر بود به خصوص که زمان آن آخر هفته انتخاب شده بود که زمانش از ابتدای هفته بهتر بود.

captcha