کد خبر: 4361901
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۶

آمادگی ناوگان تاکسیرانی قم برای خدمت‌رسانی در مراسم وداع امام شهید

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری قم از بسیج کامل ناوگان تاکسیرانی برای تسهیل تردد زائران و بدرقه‌کنندگان پیکر مطهر امام شهید خبر داد و گفت: با افزایش خودروهای فعال و استقرار نیروهای نظارتی در نقاط مختلف شهر، خدمات حمل‌ونقل در روز مراسم به‌صورت ویژه انجام می‌شود.

آمادگی ناوگان تاکسیرانی قم برای خدمت‌رسانی در مراسم وداع امام شهیدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمد عباسی با اعلام آمادگی حداکثری این سازمان برای خدمت‌رسانی در مراسم وداع و تشییع امام شهید، اظهار کرد: با توجه به حضور گسترده زائران از سراسر کشور و برخی کشور‌های دیگر در شهر قم، تمامی ظرفیت ناوگان تاکسیرانی برای مدیریت حمل‌ونقل و تسهیل جابه‌جایی در نقاط حساس شهر به‌کار گرفته شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های عملیاتی انجام‌شده، افزود: به‌منظور جلوگیری از تجمع خودرو‌ها و کاهش بار ترافیکی در مسیر‌های اصلی، تعداد خودرو‌های فعال در ناوگان افزایش یافته و واحد‌های نظارتی نیز در نقاط مختلف شهر مستقر خواهند شد تا روند خدمت‌رسانی با نظم و هماهنگی بیشتری انجام شود.

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری قم همچنین از خانواده بزرگ تاکسیرانان خواست در مراسم وداع با امام شهید حضور فعال و حداکثری داشته باشند و در خدمت‌رسانی به زائران مشارکت کنند.

عباسی در پایان با اشاره به سازوکار رسیدگی به شکایات و پیشنهادات شهروندان ادامه داد: زائران و شهروندان در صورت داشتن هرگونه انتقاد یا گزارش درباره عملکرد تاکسیرانان می‌توانند از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری قم موضوع را اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان رسیدگی شود.

انتهای پیام
دبیر:
مژگان فرهنگیان
captcha