کد خبر: 3385435
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸

مجالس عزای سیدالشهدا(ع) متناسب با فرهنگ اسلام و سیره اهل بیت(ع) باشد

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: مجالس عزاداری سیدالشهدا(ع) باید متناسب با فرهنگ اسلام و سیره عملی اهل بیت(ع) باشد، اما متأسفانه در سال‌های اخیر برخی بدعت‌ها وارد شده و روش‌هایی بکار می‌گیرند که هیچ سنخیتی با مجلس عزای اباعبدالله ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان، در آستانه فرارسیدن ماه محرم، همایش بزرگ طلایه‌داران تبلیغ شب گذشته، 21 مهرماه با حضور جمعی از مسئولین فرهنگی و مبلغین در دفتر امام جمعه شهرستان زاهدان برگزار شد.
حجت‌الاسلام عیسی بزمانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان در این مراسم بیان کرد: مجالس عزاداری سیدالشهدا(ع) باید متناسب با فرهنگ اسلام و سیره عملی اهل بیت(ع) باشد، اما متأسفانه در سال‌های اخیر برخی بدعت‌ها وارد شده و روش‌های بکار می‌گیرند که هیچ سنخیتی با مجلس عزای اباعبدالله ندارد.
وی افزود: آنچه در مجالس عزاداری باید همواره مورد توجه کافی قرار داشته باشد، رعایت واجبات و محرمات است، زیرا برخی روش‌ها نه تنها شایسته عزاداران اهل بیت(ع) نیست، بلکه می‌تواند اثرات مخربی هم داشته باشد.
بزمانی با تأکید بر این‌که نباید مجالس عزا را به حرام تبدیل کنیم، اظهار کرد: همانطور که در جشن‌ها و مراسم شادی، استفاده از آلات موسیقی جایز نیست، در مجالس عزا هم نباید نسبت به راه‌بندی‌های ایستگاه‌های صلواتی و استفاده از طبل و عَلم بی‌تفاوت باشیم.
وی همچنین با تأکید بر محوریت مساجد در مراسم عزاداری، افزود: مردم نباید به بهانه عزاداری از مسجد فاصله بگیرند؛ برپایی خیمه‌ها در کنار مساجد شایسته نیست، از طرفی مساجد نیز باید منبر محور باشد نه این‌که جوانان تنها به امور هیئت بپردازند.
بزمانی در ادامه اظهار کرد: پرداختن به مسائلی همچون سبک زندگی حسینی، بیان مفاهیم ناب اسلامی و همچنین بیانات رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های ایام محرم بسیار مؤثر خواهد بود.

captcha