کد خبر: 3386216
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸

همایش شیرخوارگان حسینی در اردبیل برگزار شد

گروه اجتماعی: همزمان با سراسر کشور در اولین جمعه از ماه محرم‌الحرام، همایش شیرخوارگان حسینی در اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، صبح دیروز، 24 مهرماه، همزمان با سراسر کشور در اولین جمعه از ماه محرم‌الحرام شیرخوارگان اردبیلی با حضرت علی اصغر(ع) همنوا شدند.
مادران اردبیلی در حالی همزبان با رباب(س) لالایی محزونی را می‌خواندند، تا بار دیگر در این آئین باشکوه از عشق مادری دفاع کرده و همواره بر حرمت نگه داشتن مرام و مسلک حسینی پای بفشارند.
حجت‌الاسلام حسین نوری مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اردبیل در این مراسم در حسینیه ثارالله اردبیل با اشاره به رشادت‌، صبر و استقامت حضرت زینب(س) در حادثه کربلا، گفت: مادران امروزی باید صبر و شجاعت حضرت زینب(س) را الگوی خود قرار دهند و در عمل به سیره ناب آن حضرت توجه داشته باشند.
وی با بیان اینکه مهم‌ترین وظیفه ما در عرصه کنونی ادامه نهضت حسینی و عاشورا است، تاکید کرد: نقش زنان در تاریخ عاشورا بی‌بدیل بود و امروز نیز زنان نقش بسیار مهمی در ادامه نهضت و عاشورای حسینی دارند.
گفتنی است این اجتماع باشکوه در شهر اردبیل در حسینیه ثارالله، امامزاده سیدصدرالدین و سالن شهید آسمانی بصورت همزمان برگزار شد.

captcha