کد خبر: 3386724
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵

گردهمایی هیهات منا الذّله ‌برگزار می‌شود

گروه جامعه: ‌نشست هماهنگی ‌گردهمایی هیهات منا الذّله ‌با حضور معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران، رئیس مرکز ارتباطات شهرداری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، این گردهمایی با شرکت تمامی اعضای شوراهای اقامه نماز و امربه معروف معاونت‌ها، سازمان‌ها، مناطق22گانه و شرکت‌های شهرداری تهران همزمان با هفته امربه معروف و نهی از منکر و با سخنرانی شهردار تهران و رئیس ستاد اقامه نماز کشور رأس ساعت7 صبح در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

حجت الاسلام صادق‌زاده ضمن اعلام خبر فوق در نشست هماهنگی شورایعالی نماز و امربه معروف شهرداری تهران که با حضور میهمانان و اعضای شورایعالی شامل امرودی و گودرزی معاونین اجتماعی فرهنگی و مالی و اقتصاد شهری‌، رئیس مرکز ارتباطات، مدیران کل فرهنگی و پشتیبانی‌، مدیران ‌برج میلاد و شرکت پیام رسا در سالن اجتماعات معاونت توسعه منابع انسانی برگزار شد در رابطه با مباحث مربوط به برگزاری نخستین اجلاس سراسری نماز و امربه معروف شهرداری تهران(هیهات منالذّله) تبادل نظر و وظایف هر یک از سازمان‌های فوق در راستای احیای فریضه نماز و امربه معروف مشخص شد.

رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران هدف از برگزاری این اجلاس را تبیین فلسفه نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) که همانا احیاء امربه معروف و نهی از منکر در سطح جامعه است بیان کرد و افزود: شهرداری تهران با بسیج کلیه امکانات سعی در انجام رسالت و تعهد خود در راستای احیاء این فریضتین مظلوم است.

وی آشنایی شوراهای نماز و امربه معروف واحدهای تابعه شهرداری تهران با وظایف مربوطه در چارچوب سند فرهنگی اجتماعی شهرتهران، توافقنامه توسعه و ترویج فرهنگ نماز و نظام جامع ارزیابی را ازدیگر اهداف برگزاری این اجلاس سراسری برشمرد‌.

حجت الاسلام صادق‌زاده بیان کرد: انتخاب شعار امسال در رابطه با این اجلاس برگرفته از سخنان داهیانه اخیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص رفتار امام حسین(ع) با عمرسعد است که در آن هیچ نشانی از مذاکره دیده نمی‌شود بلکه سخنان حضرت در طول مسیر با افراد مختلف دلالت بر ارشاد انسان‌ها و نصیحت به خداترسی است.

وی افزود‌: در این اجلاس علاوه بر رؤسای سازمان‌ها و شهرداران مناطق که عضو شوراهای مذکور هستند شهرداران نواحی و فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌های بسیج شهرداری و مدیران ارتباطات نیز حضور دارند .

در ادامه بنا به پیشنهاد حجت الاسلام امرودی‌؛ مهمترین شعار این اجلاس هیهات منالذله عنوان شد که باید به شعور انقلابی مبدل شود.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به فعالیت‌های گسترده شهرداری تهران‌، بسیاری از آنان را همچون کمپین آسمان آبی، زمین پاک‌، طرح انضباط شهری و بحث‌های مربوط به ترافیک، خط سفید، آلودگی هوا و پسماند را مصداق عینی امربه معروف و نهی از منکر در جامعه دانست.

‌گودرزی معاون مالی واقتصاد شهری نیز با بیان اینکه مراسم بزرگداشت نهضت حسینی و قیام عاشورا پس از گذشت قرن‌ها و روزگاران طولانی، هر سال پررونق‌تر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود، گفت‌: برگزاری گردهمایی نماز و امربه معروف شهرداری تهران در هفته اول محرم، در جهت هماهنگی بیشتر در جهت تحقق این فرایض و اهداف قیام حسینی ضروری است.

گیل‌آبادی نیز ضمن اعلام آمادگی برای پوشش رسانه‌ای  مناسب در جهت برگزاری باشکوه این اجلاس تصریح نمود: تهیه و پخش سخنان گهربار مراجع معظم تقلید در کنار بعضی از چهره‌های هنری در رابطه با نماز و امربه معروف می‌تواند بر‌غنای فرهنگی این اجلاس اضافه کند.

captcha