به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، مردم فلسطین قرار است امروز پس از اقامه نماز جمعه با برگزاری تظاهراتی سراسری با عنوان «جمعه خشم» به قیام خود علیه جنایت صهیونیستها شدت ببخشند.
در همین حال یک نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی صبح جمعه با ضربات چاقو یک سرباز اسرائیلی را در منطقه اشغالی «گوش عتصیون» که شامل چند شهرک اشغالی است را مجروح کرد.
این جوان ۱۶ ساله فلسطینی پس از این حمله تلافیجویانه هدف گلوله نظامیان صهیونیست قرار گرفت و دستگیر شد.
این درحالی است که ارتش رژیم صهیونیست شب گذشته اعلام کرد، یک بمب در نزدیکی یکی از واحدهای گشت ارتش اشغالگر در اطراف شهر الخلیل منفجر شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین از کشف یک بمب دیگر در نزدیکی شهرک اشغالی کوخاف یعقوف در شمال قدس که در پرچم جنبش حماس جاسازی شده بود، خبر داد
همچنین، ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه اعلام کرد که به نیروهای خود در کرانه باختری و مرزهای نوار غزه آماده باش کامل داده است. این نهاد، هدف از این آماده باش را مقابله با حوادث جمعه خشم اعلام کرد.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آهارانوت» تاکید کرد که ارتش و پلیس صهیونیستی حالت آماده باش کامل را اعلام کردند و نیروهای خود را به صورت گسترده در قدس، شهرهای کرانه باختری و اراضی 48 مستقر نمودهاند. این اقدام به منظور آمادگی برای درگیریهای شدید در مناطق تماس با رژیم صهیونیستی اتخاذ شده است.