به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی peshawar.icro.ir، مسابقه سالانه قرائت قرآن مجید به مناسبت ماه محرم با همکاری انجمن فرهنگی اسلامی خیبر در دانشگاه اسلامیه کالج پیشاور پاکستان برگزار شد.
در این مسابقه 45 تن از قاریان ایالت خیبر پختوانخوا با داوری رمیزحسین، ضیاء الحق و اویس به رقابت پرداختند.
فتح الرحمن، زین ابوبکر، عبدالباسط و مصعب به ترتیب مقام اول تا چهارم این دوره از مسابقات را کسب کردند که به نفرات اول تا سوم از سوی رئیس انجمن فرهنگی اسلامی خیبر هدیه نقدی اعطا شد.
همچنین از سوی خانه فرهنگ پیشاور پاکستان به نفرات ممتاز مسابقه، داوران مسابقه، عبدالرئوف مدنی، قاری ممتاز پاکستان و عبدالسلام، رئیس دانشکده ادبیات زبانهای خارجی از میهمانان ویژه این مسابقه و رئیس انجمن فرهنگی خیبر، ترجمه یک جلد قرآن مجید به زبان اردو به رسم یادبود اهدا شد.