کد خبر: 3393818
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹

برگزاری محافل معنوی «شبی با قرآن» در دانشگاه سیستان وبلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: محافل معنوی «شبی با قرآن» از پنجشنبه، ۷ آبان‌ماه تا پایان نیمسال تحصیلی جاری در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‎شود.

محمدرضا نظری، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: محافل معنوی «شبی با قرآن» از پنجشنبه، 7 آبان‌ماه تا پایان نیمسال تحصیلی جاری در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‎شود.
وی افزود: این محافل معنوی ویژه دانشجویان و دانشگاهیان است که در آن از قاریان برجسته‎ استانی و قاریان و قرآن‏‌پژوهان دانشگاه سیستان و بلوچستان دعوت می‎شود.
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: هدف از برگزاری این مراسم، ایجاد فضای معنوی در دانشگاه، انس و بهره‌مندی دانشگاهیان از برکات تلاوت و گوش‌سپاری به آیات کلام الله است.
نظری اظهار کرد: این مراسم پنجشنبه هر هفته قبل از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در مسجد حضرت قائم(عج) واقع در دانشکده مهندسی شهید نیکبخت زاهدان برگزار خواهد شد.

captcha