کد خبر: 3402795
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶

دارالعباده یزد میزبان پنج شهید گمنام خواهد بود

گروه اجتماعی: نماینده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان یزد از ورود پنج شهید گمنام به استان یزد در روز شنبه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، سیدهدایت بنی فاطمه، نماینده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان یزد از ورود پنج شهید گمنام به استان یزد در روز شنبه خبر داد و اظهار کرد: سه شهید گمنام در محوطه پارک بهاران شهرستان میبد و دو شهید گمنام در محل آموزشکده فنی شهید بهشتی شهرستان اردکان به خاک سپرده خواهند شد.

وی ادامه داد: تشییع پیکر این شهدا در میبد صبح روز دوشنبه 11 آبان ماه و در اردکان بعدازظهر این روز خواهد بود.

بنی فاطمه گفت: فرزندان امام روح الله که خاک میبد آنها را در آغوش می‌گیرد، 24 ساله و دو نفر از این شهدا نیز 18 ساله هستند که به ترتیب در عملیات بدر در شرق دجله، عملیات والفجر 1 در فکه و عملیات خیبر در جزیره مجنون به شهادت رسیدند.

وی تصریح کرد: میهمانان گمنام شهرستان اردکان نیز با سن 20 و 18 سال در عملیات بدر در شرق دجله و عملیات والفجر 1 در منطقه فکه به سالار شهیدان پیوستند.

captcha