کد خبر: 3422829
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸
بهمن‌ماه سال‌جاری؛

کنفرانس «اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی» برگزار می‌شود

گروه اقتصاد: کنفرانس «اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی»، بهمن‌ماه سال‌جاری در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اولین دوره این کنفرانس با همت و یاری اساتید دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، پژوهشگران و صاحب‌نظران کشور بهمن ۹۴ در تهران برگزار می‌شود.

این گزارش حاکیست، محورهای این کنفرانس شامل اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم سیاسی، علوم اجتماعی، روانشناسی، علوم تربیتی، فقه و حقوق، فلسفه، تاریخ، جغرافیا و محور آزاد می‌باشد.

براساس این گزارش، تمام مقالات پذیرفته‌شده در کنفرانس چاپ ISI خواهند شد و همچنین مقالات برتر از امتیاز ویژه‌ای برخوردار خواهند شد.

این گزارش می‌افزاید: پژوهشگران تا 15 آذر 94 مهلت دارند نسبت به ثبت‌نام و ارسال مقالات خود از طریق سایت کنفرانس به نشانی www.icemah.ir  اقدام کنند.

براساس این گزارش، آخرین مهلت ارسال مقاله به این همایش، 10 آذر 94 و زمان اعلام نتایج، 10 روز پس از ارسال مقالات خواهد بود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 55492540 و 09104464980 تماسل برقرار کنند.

captcha